Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom elérni hogy tovább bírjam?
Figyelt kérdés
nah szal arról van szó hogy sokat olvasom hogy urald a tested ne verd ki gyorsan mert akkor gyorsan elfogsz sülni meg azt is hogy el lehet érni hogy tovább bírd írjátok meg hogy, hogy tudom ezt elérni köszi
aki f@szságot akar írni az inkább netegye köszönöm (:
2009. nov. 7. 19:15
1/14 anonim válasza:
Gyakorolni kell. Mert, ha 2 perc alatt mész el matyizás közben akkor szex alatt 1 perc (vagy kevesebb) alatt mész el és ezalatt a csaj nem fog elmenni
2/14 anonim válasza:
Mikor már úgyérzed véged előtte gondolj valami irtó ronda dagadt nőre. Vagy bármi undorítóra. De ne annyira hogy lelankadjon. Vagy csak állj meg egy pár másodpercre.
3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm eddig (: amugy az elsőnek pont azt kérdeztem hogy gyakoroljam (: :D:D:D
2009. nov. 7. 20:04
4/14 anonim válasza:
hát most igazából 18/L vok szal figy barátomnál azt vettem észre h mikor nah őőő *elvagyunk* és ő éppen csúcs felé közeledik akk pár seces szünetet tartunk és folytatjuk...elég sokáig el lehet húzni a dolgot ^^ sztem próbáld meg...bár uezt írta előttem vki :D de am simá ügy csak kis önkontroll h le tudj állni vele pár másodpercre és ok lesz minden ^^
5/14 anonim válasza:
Mielőtt elmennél, engedd el a farkad. Várj pár percet és folytasd a matyizást. és ezt ismételd, amíg tudod! Az első emberkével nem értek egyet! Ha két percig bírod a kezeddel, akkor csajszival az kb. 6 perc! A saját kezétől mindenki hamarabb elmegy, mint szex közben, ez tény!
6/14 A kérdező kommentje:
köszi all ^^
2009. nov. 8. 18:56
7/14 anonim válasza:
Én sztem szex közbe megy el hamarabb. én tudom mert 3 és fél éve csinálom egyedül. nem vicc de még csak 15 éves vagyok :)
8/14 anonim válasza:
úgy ahogy a csaj mondta. nálunk is úgy van...ha közel van a barátom...leáll...kijön belőlem és a szájával és ujjaival folyatatja...és amikor kérem akkor visszajön...mi majdnem 2 óráig birjuk igy....fúúúú és nagyon jóóóóóóóóó :D
9/14 anonim válasza:
Igen sok megoldás létezik, de mindegyik arról szól, hogy tanuld meg a testedet irányítani, az ingereket befolyásolni. Ha nagyon készen lennél kicsit húzd lefele a zacsit, az ugyanis ejakuláció előtt megemelkedik, vagyis, ha nem bírod, akkor sem mész el.
10/14 anonim válasza:
Létezik többféle lehetőség is ebből már 1-2-t elmondtak... ha bizonytalan vagy és még nem volt szexuális kapcsolatod (nem irtad a kérdésben volt-e már) akkor először mindenképp te legyél felül hiszen így érzed a dolgokat, a sebességet stb... ha óvszert használsz (személyes tapasztalat) kicsivel kevesebbet érzel a hölgyből (nálam legalábbis igy volt)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!