Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Kinos lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kinos lenne elmenni orvoshoz?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok magömlésem még nem volt és a péniszem se nöl! segitsetek!
2009. nov. 7. 16:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem NÖL?! Az Nagy Bal! Lehet, hogy kínos lesz(neked mindenképp, ha így érzed előtte), de az orvosnak nem az a dolga, hogy kicikizzen, hanem, hogy meggyógyítson, akármi is a bajod.
2009. nov. 7. 16:35
 2/16 anonim ***** válasza:

Sztem 15 évesen még nem ojan gáz ha nem volt :P Lehet későn érő tipus vagy

16/F

2009. nov. 7. 16:54
 3/16 anonim ***** válasza:
de próbáltad már kiverni, vagy csak a spontánra vársz?mert ha nem akkor próbáld ki... ha úgysem, akkor doki
2009. nov. 7. 17:08
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyvalamit tisztázzunk: Orvoshoz elmenni sosem gáz!
2009. nov. 7. 18:10
 5/16 anonim ***** válasza:

Mekkora is van most, egész pontosan (erekció közben mérünk az aljától a makk tetejéig)?

Se spontán (ez azért ritkább), se maszturbálás során nem volt még magömlésed?

2009. nov. 7. 23:02
 6/16 A kérdező kommentje:
Masztizás közben sem volt magömlésem :S nemtudom mit csinálak :S
2009. nov. 8. 10:38
 7/16 A kérdező kommentje:
de azért köszi a válaszokat ha 16-17 koromig nem változik semmi megyek orvoshoz :S nekem nagyon kinos :S
2009. nov. 8. 10:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Az orvos nem azért van ott, hogy kiröhögjön vagy ítélkezzen, főleg nem olyasmiért, amiről Te nem is tehetsz. És azért is érdemes elmenni, mert ha tényleg van valami bajod, ami ezt okozza (bár ilyenről még nem hallottam), akkor mielőbb elkezdheti a kezelést, ha meg nincsen, csak későn érő típus vagy (én ezt tartom valószínűnek), akkor megnyugtathat, hogy csak várnod kell, míg bekövetkezik a dolog.
2009. nov. 8. 12:05
 9/16 A kérdező kommentje:
De attol félek hogy a cigizés miatt is lehet ez :S kb 2 honapig cigiztem de nem szoktam rá csak ugy :S sztetek ez is befojásolja? köszi a válaszokat
2009. nov. 8. 12:10
 10/16 anonim ***** válasza:

Gondolom nem hat évesen bagóztál, meg az időtartam se sok, így az nem lehet befolyással rá (egyébként is max. a spermaszámot csökkentené, de hangsúlyozom, két hónap az semmi).

Menj el nyugodtan orvoshoz - akár háziorvoshoz is - ő rendesebben el tudja mondani, hogy mit miért, meg lehet, hogy feltesz pár értelmes kérdést, amik folytán értelmesebb megoldás születhet és Te is megnyugodhatsz.

2009. nov. 8. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!