Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés ha egy pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés ha egy pénisz behatol?

Figyelt kérdés

sziasztok.

én egy 16éves lány vok és szeretném megtudni milyen érzés ha egy nem szüzlánynak a barátja akit nagyon szeret belé hatol a péniszével.ha gyengén csinálja.

nem szeretném még elveszteni a szüzeségem mert nem álok készen (még mielöt kombinálnátok)

köcce a válaszokat

2008. júl. 4. 14:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

bocs h ennyiszer leirtam szinte ugyanezt, de nem akarta elküldeni, erre most láttam elküldte mind:P

bocs

2008. júl. 6. 00:57
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezőkém, az első oldalon támadt szóváltással kapcsolatban csak annyit szeretnék jelezni, hogy Te tényleg buta vagy, éretlen és gyerek, Rólad ennyit.

Pont azonos szinten leledzel azzal a primitív játékfigurával, akit védelmedbe vettél, így persze jól megértitek egymást. Nyilván.

És tényleg várj még azzal szexszel, nagyon korai még az Neked...

2008. júl. 6. 19:30
 23/28 A kérdező kommentje:
utolso hozzászoló::::HUZZ A PICSÁBA!!!!!!!
2008. júl. 7. 13:16
 24/28 anonim ***** válasza:
eleinte elég szar,aztán nagyon jó lesz..
2008. júl. 10. 11:23
 25/28 anonim ***** válasza:
Leírhatatlanul fantasztikus! :))
2013. márc. 7. 18:40
 26/28 anonim ***** válasza:
34%

"Pont azonos szinten leledzel azzal a primitív játékfigurával, akit védelmedbe vettél, így persze jól megértitek egymást. Nyilván. "

Én is ismerem ezt az effektet, sajnos. Hülyék nagyon jól meg tudják érteni egymást. Pártatlan kívülállóként direkt kíváncsi voltam, de a 3. hozzászóló tényleg egy paraszt. Milyen jogon butáz le másokat, akik csak normálisan válaszoltak? Méghozzá, ők nőként válaszoltak, a 3. meg (állítólag) "pasi" köze sincs hozzá.

A kérdésben egyáltalán nem szerepelt, hogy itt csak olyanok válaszolhatnak, akik jó sok tapasztalattal rendelkeznek. 1 db konkrét behatolás szerepelt a kérdésben. Hogy az első vagy sokadik, arról szó sincs. Aki nem bír olvasni, ne butázzon másokat!

A "vok" szó használata pedig számomra értelmiségi bizonyítvány, negatív értelemben.

Egyszer egy idősebb nő írta nekem emailben, hogy "én egy komoly nő vok". Azóta is ezen röhögök, hiszen ez a szó számomra az ostobaság megtestesítője. Ostobája nem tudja, hogy fórumon, levélben illik normálisan fogalmazni, chat-rövidítéseket nem használni. Ez ugyanis NEM chat. De bonyolult...

2013. jún. 15. 12:10
 27/28 anonim válasza:
A vik és a vagyok között csak egy kis "agy" a különbség...
2016. júl. 6. 19:45
 28/28 anonim válasza:
2008 ban még csak 16 voltál. Egyébként elég furcsa ha valaki ilyen kérdést tesz ki. Kb olyan hogy milyen szarni. Válaszom, majd megtudod. Bár érdekes világban élünk, ami évről évre egyre fertőbb, szerintem még 2008-ban is korai volt 16 évesen elkezdeni. És itt nem arra gondolok hogy legyél apáca, csak arra hogy varhattál volna pár évet, mondjuk míg megtanulsz írni, meg normális mondatokat formálni felnőtt emberként. "Vok, szerri, lecci fhleghma picsha vok" nélkül. De egyébként az ilyenek mint te, most 2017 ben valahol kozmetikus vagy fodrászként gürcöl vagy munkanélküliként tevénykedik. Bár kérdésed már biztosan nem aktuális, sőt inkább ma már tanáccsal látnád el a a mostani anno veled egy agyszínvonalú sorstársaid. Szóval szerintem ma már 24 évesen több fityulát foghattal mint kilincset.
2017. febr. 10. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!