Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés ha egy pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés ha egy pénisz behatol?

Figyelt kérdés

sziasztok.

én egy 16éves lány vok és szeretném megtudni milyen érzés ha egy nem szüzlánynak a barátja akit nagyon szeret belé hatol a péniszével.ha gyengén csinálja.

nem szeretném még elveszteni a szüzeségem mert nem álok készen (még mielöt kombinálnátok)

köcce a válaszokat

2008. júl. 4. 14:18
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
60%
Kemény.. én nem olyan régen vesztettem el, de igazából még nem az a "fennséges" érzés. Majd lesz. kicsit még szokatlan :)De amúgy jó.. érzed, h benned van. ;)
2008. júl. 4. 14:24
 2/28 anonim ***** válasza:
50%
Nem olyan jó érzés elsőre. De ez méretfüggő is. Nagyon keménynek és merev érezheted elsőre. Ha gyengéd lesz, akkor szép lassan tudod majd élvezni, de nem attól hogy ki be tologatja hanem kell hozzá sokminden hogy felizgasson, akkor már egész jó. Aztán idővel majd megszokod. Elsőre ne számits nagy élvezetekre. Szokni kell a dolgot.
2008. júl. 4. 14:31
 3/28 anonim ***** válasza:
64%
Annyira buták vagytok, válaszadók, hogy az hihetetlen. Ő szűz, de azt kérdezte, hogy másnak milyen? Aki már hozzászokott. Egyébként én is meg szeretném tudni, mert ez a pasik számára örökre misztérium marad :)
2008. júl. 4. 14:53
 4/28 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem szavakkal nem lehet leírni annyira jó. Érzed, hogy ki-be csúszik és huhh...
2008. júl. 4. 14:56
 5/28 anonim ***** válasza:
89%
Ha a szerelmeddel csinálod akkor olyan kb mintha "két lélek egyesülne":D Szal különleges érzés hogy benned van...De lehetne még sorolni az érzéseket..:) Ezt meg kell tapasztalni!
2008. júl. 4. 15:07
 6/28 anonim ***** válasza:
32%

"Ő szűz, de azt kérdezte, hogy másnak milyen? Aki már hozzászokott."

Egyáltalán nem szerepel ilyen (hozzászokottság) a kérdésben. Nem kellene butázni másokat, szerintem nagyon is jó válaszokat adtak. Hímneműként én érdeklődéssel olvastam, bár nem mondom, hogy túl nagy újdonság.

Szerintem simán Te vagy buta, aki írtad.

2008. júl. 4. 15:09
 7/28 anonim ***** válasza:
26%

"Egyébként én is meg szeretném tudni, mert ez a pasik számára örökre misztérium marad :)"

Ha nagyon szeretnéd, könnyen kaphatsz egyet hátulról, akkor majd megtudod...

2008. júl. 4. 15:22
 8/28 anonim ***** válasza:
49%

Jaj de viccesek itt ezek a parasztok...

"szeretném megtudni milyen érzés ha egy nem szüzlánynak a barátja akit nagyon szeret belé hatol a péniszével.ha gyengén csinálja."

Benne van. Nem szűz, nyílván arra gondolt, hogy nem új neki az élmény. Jaj de okos vagy, na húzz innen.

Elkapsz hátulról? És csinálsz nekem pinát is? Mert amíg nem, addig nem fogom megtudni milyen, mikor bedugják a pinámba. Na, okos vagy te is, és ha megpróbálod, vascsövet kapsz az arcodba. Jujjdevicces voltál, tényleg.

2008. júl. 4. 15:29
 9/28 anonim ***** válasza:
38%

Mindenképpen bunkóság volt lebutázni a lányokat, ők csak segíteni akartak, még jót is írtak.

Képzeld el milyen érzés lenne, mondjuk a húgodat lebutázná egy ismeretlen idióta... Gondolkozz!

Innen kezdve nem nehéz megtippelni, ki a paraszt...

2008. júl. 4. 15:37
 10/28 anonim ***** válasza:
25%

"...és ha megpróbálod, vascsövet kapsz az arcodba."

Nagyon el vagy tévedve öreg, szóval sem írtam, hogy én hatolnék be... találhatsz partnert kedvedre, aki szívesen beavat. Ha már ennyire érdekel a behatolás érzése. Ehhez a rendelkezésre álló nyílás is megfelel.

2008. júl. 4. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!