Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul esik egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszul esik egy pasinak, ha annyira fáj a lánynak az első, hogy megkéri, hogy hagyják abba? Mennyi idő után érdemes újra próbálkozni?

Figyelt kérdés
Tegnap este próbálkoztunk a barátommal először és nekem nagyon fájt. Kértem, hogy hagyjuk abba, aztán mégegyszer próbálkoztunk és akkor is. Mintha egy kicsit rosszul esett volna neki, de természetesen nem erőltette. Ma este átjön, de nekem most nincs kedvem, csak nem akarom őt sem sokáig kínozni, mert tudom, hogy ő mennyire kíván. (Bár azt én is, csak nagyon fájt, amikor megpróbáééta betenni, pedig előtte sokat simogatott meg ujjazott.)
2009. nov. 7. 13:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ez nem játék, nem azért csinálom, hogy húzzam, hanem tényleg fáj.
2009. nov. 7. 15:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk háromszor kellett abbahagyni. A párom nem bánta egy percig sem, ennyit egy férfinak ki kell bírni csalódottság nélkül!

Nálunk nem vaginizmus volt, csak a szűzhártya nem akart átszakadni, rettenetesen fájt, feszített.

Kitartás. Ahogy itt valaki előttem leírta, az értelmes ötletnek tűnik.

Én anno azt mondtam a páromnak, nyomjon egy nagyot, túl akarok lenni a szűzhártyán. Nyomott,én meg hatalmasat ugrottam meg sikítottam. De használt!

2009. nov. 11. 23:23
 13/15 Andrewka ***** válasza:
100%

szerintem nem kell kapkodnotok. legközelebb pettingeljetek, kézzel, szájjal elégítsétek ki egymást. Szokjátok egymás testét és ezt a fajta közelséget különösen te. Helyezkedj úgy h a hüvelyed közelében legyen, de ne akarjon behatolni. Szokni fogod az érzést és talán oldódni fogsz. Ezt meg kell értenie. És hagynia kell időt neked. ha nem így csinál azonnal dobd ki, akármennyire szereted. Persze az sokat segít ha sikertelen próbálkozás után sem kapkodjátok fel a ruhákat és írány mindenki a dolgára hanem tovább izgatjátok egymást. Sőt orgazmusotok is van.

22/f

2009. nov. 11. 23:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez a módszer nálam nagyon bevált, amikor szűz lánnyal voltam: misszionáriusban ott volt a hüvelybejáratánál a farkam, izgattam a bejáratot és a csiklóját felváltva és közben csókolóztunk. Amikor már nem stresszelt azon, hogy mi van a lába között, csak a csókra figyelt simán becsusszantam! :P

Aztán nem értette mi van, mert alig érzett fájdalmat, pedig előtte többszöri próbálkozásra se sikerült.

2009. nov. 12. 07:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Én hónapokon keresztül csináltam ezt, fájt minden alkalommal mikor próbálkoztunk.

Mindig olyan gyengéden, finoman próbálta hogy pont azért nem sikerült. Aztán azt mondtam elég, gyorsan nyomja be és kész, túl leszek rajta. Így meg is oldottuk... csak egy pillanatig fájt. Szerintem nem lassan kell ahogy itt valaki javasolta, mert attól csak rosszabb.

2009. nov. 12. 16:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!