Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rosszul esik egy pasinak, ha annyira fáj a lánynak az első, hogy megkéri, hogy hagyják abba? Mennyi idő után érdemes újra próbálkozni?
Olvasd el: [link] lehet, hogy ezért nem tudja betenni neked, és ezért fáj.
nekem legalábbis pont úgy volt, mint neked. Se elsőre, semásodikra nem tudta betenni, másfél órás előjáték és alapos nedvesedés után sem, síkosító használta mellett sem. Végül orvos diagnosztizálta nálam a vaginizmust.
Hogy rosszul esik-e nekik? Hát, biztos nem esik jól. De ez nem róla szól, hanem rólad, és ha van egy csöppnyi esze meg szíve, akkor megérti, és segíteni akar neked, nem pedig kihasználni téged, és eldobni, ha nem vagy használható.
Mi ketten azóta is együtt vagyunk, összeházasodtunk, az első babánkat várjuk éppen. :-) Az első fájdalmas próbálkozástól három hét óvatos tágítás és Kegel-gyakorlat telt el, mire végre egymáséi tudtunk lenni fájalom nélkül is. Kibírta, nem halt bele a várakozásba. :-)
13:25 vagyok megint.
Nekem annak idején a tampon felhelyezése nem fájt soha. Épp ezért nem is gondoltam vaginizmusra egyáltalán. Sőt, az első orvosnak el se hittem. Azonnal elmentem egy másikhoz, de az is ezt mondta. :-(
Amikor később tágítani kezdtünk, akkor a párom egy ujja sem fájt. Csak két ujjtól kezdett el borzalmasan fájni.
1 a titka, széépen lassan
úgy nem fog fájni ha te vagy fölül, és először csak izgatod pénisze makkjával a hüvely nyílást, majd épphogy egy kicsit tedd be magadnak, csak 1 fél centit azon a fél centikén kezdj el lovagolni kicsit told be majd told kijebb tood...
majd ah csinálod ezt a kis fel le mozgást egyre mélyebbre tudod tolni és ha már benn van, nem fáj:9 csak addig fog mig be nem ér az egész, de akk sem vélszes ha nagyon lassan haladsz vele mig az egész benned legyen, tényleg csak kicsiket, 1re mélyebbre:)
lehet akár 10percig is tarthat, de sztem 3perc mulva benn lesz az egész:)
nekem is ez volt vagy 5Xpróbálkoztunk barátommal, mert ő próbálta
ugy nem ment
amint én mentem felülre, mert ugye hiába ő a tapasztaltabb én éreztem h mikor lesz jó nekem:)na ezzela módzserrel nem is fájt:)csak az elején 1 kis feszülést éreztem:)
hajrá..m ajd írj h mi lett
de sztem próbáljátok meg ma is
20-22 évesen már azért ideje:)
engem nem bántott meg anno, sőt, én mondtam neki, hogy ha ennyire fáj, ne folytassuk.
18f
Ő már nem szűz.
Köszi a tanácsokat, megpróbálom.
Ha értelmes, nem sértődik meg - de arra számíts, hogy lekonyul mindene (orra-füle is).
Ha ezt sokszor eljátszod vele, annak lehet maradandó hatása is.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!