Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt szerencséje valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Werte kérdése:

Volt szerencséje valakinek afroamerikai (színesbőrű) hölgyhöz? (örömlány)

Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
nem
2009. nov. 6. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
szerencsére nem. de vigyen el a szifilisz és az AIDS.
2009. nov. 6. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
A feher mar nem is jo?
2009. nov. 7. 00:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Inkább egy natur,és borotvával fazonirozott japán batnőre favorizálnék, értsd nem kurv@
2009. nov. 7. 01:59
 5/8 anonim ***** válasza:
ill. barátnöre
2009. nov. 7. 02:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja vmi ázsiaival én is ellenék, tuti kiprobálom egyszer!!:D még ha urva akkor is!!:D akarom hallani élöbe ahogy nyüszitenek!!xD tök arik!!:D
2009. nov. 7. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Én meg szeretnék egy hatalmas néger f*szt,sőt ha lehet kettőt egyszerre,mert elvégre magyar vagyok,de nekem is unalmas már sőőőőőőt ciki magyar pasival lenni,jah és olyan jó sok cucc jön belőlük és messzire,olyan arik!!jah és biztos jobbak mert eddig 4pasim volt de csak egy tudott "megnyüszíttetni" úgy hogy még a halottak is felkelnek és már 3éve vagyok vele...Jééé a francba és ő magyar...

Az élet nagy problémái XD

pasik irigyellek titeket XD

2009. nov. 7. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:
ez egy kicsit ütős... de lényegre törő,vágjuk a "poént" KÖSZÖNJÜK...pfff:D
2009. nov. 7. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!