Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális és "szép" embernek sincs már szerencséje?
Tudom millió ilyen kérdés volt már. De még mindig nem értem... Már lassan kiröhögöm azokat, akik utcán leállítanak, hogy hű, milyen szép vagy... Mert van ilyen, mégsem tudom már elhinni. Önbizalmam szépen esik le, hiába a bókok, ha senkit nem érdeklek igazán. Pedig nem vagyok egy felfuvalkodott öntelt tyúk.
Miért ilyen nehéz párt találni?
Vegyétek ezt "költői kérdésnek", amit jó volt kiadni magamból... Mert kezdek elkeseredni, hogy huszonévesen ilyen nehéz minden. Tudom sokan írnák, milyen hülye vagyok, meg ezer ilyen kérdés volt már. Így csak azok írjanak, akiknek tényleg van hozzáfűznivalójuk.
Szép????
Kinek mi:...
A szépség is múlandó, sokan nem fogják fel ezt. A sok tini majd rájön, hogy korántsem érettek és szépek...
Csak okoskodni tudnak és a tökéletességet sugallni...
De rájönnek, az általuk képviselt értékek nagy nullák, és nem attól szép valaki, hogy ilyen olyan cuccokban jár, stb..
De meg légy megelégedve magaddal. Ha nem tartod magad szépnek, akkor úgy is van...
Erről nem tehetek, te magad generálod a problémát...
Meg a média..
Szép????
Kinek mi:...
A szépség is múlandó, sokan nem fogják fel ezt. A sok tini majd rájön, hogy korántsem érettek és szépek...
Nem kell féltékenynek lenni a szép tinédzserekre. Ők amúgy is nagyobb százalékban szebbek, mint a felnőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!