Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy rendeltetek szexshopból vmit és nem azt kaptátok, amit megrendeltetek? Hogyan kezelte az eladó ezt a szituációt?
Figyelt kérdés
Én pont így jártam. Felajánlotta, hogy olcsóbban megkapom a véletlen küldött terméket. Mondtam, hogy nekem arra nincs szükségem. Erre megkért, hogy küldjem vissza a nem kellő cuccot és ingyen kipostázza az eredeti terméket. Hát mondom ez nem teljesen oké, miért fizessek én pluszba postát, mert ők elcsesztek vmit? Végül megígérte, hogy küldi a terméket és ami véletlenül került hozzám, azt ingyen megtarthatom. Így már fairnek tartom az intézkedést. Ha állta volna a postát, visszaküldtem volna neki, de nem jutott eszébe ez a megoldás.2009. nov. 6. 13:04
2/4 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem, más is járt-e így és hogy oldódott meg a probléma?
2009. nov. 6. 13:13
3/4 anonim válasza:
A jog szerint hibás teljesítés esetén (az esetedet így hívják) az eladót terheli a felelősség.
Ugyanakkor a távollévők közötti szerződéskötések esetében hibás teljesítés esetén a vevő kötelessége visszajuttatni az árut.
Tehát: Abban neked volt igazad, hogy a boltnak kutya kötelessége visszavenni a rossz árut. Viszont abban nekik, hogy neked kell azt visszajuttatnod. Ha egy kicsit jobban képzett boltos lett volna akkor ezt tudta volna.
Bár inkább valószínű, hogy úgy ítélte meg a bolt, hogy nem éri meg nekik a vesződést az a pár ezer forint és inkább jófejek lesznek. Becsüld meg az ilyet, ritka manapság.
4/4 anonim válasza:
Úgysem ismer senki. Akkor már írd le, hogy mik voltak azok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!