Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha análisan szexelek a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha análisan szexelek a barátommal akkor úgy belém élvezhet? Vagy nem szabad bizonyos okokból?

Figyelt kérdés
Nagyon kössz mindenkinek a segitségeket!
2009. nov. 6. 12:20
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
a szarjál ge..it irónak üzenem: te meg nyeljél ge..it abba talán jó vagy
2009. nov. 6. 14:37
 32/40 A kérdező kommentje:
22/F veled nincs probléma de te vagy itt az egyedüli aki értelemes ezen az oldalon a többieket nézd végig milyen barmok
2009. nov. 6. 14:38
 33/40 anonim ***** válasza:
60%

Bocs kérdező, de te vagy itt a legnagyobb barom.. Olvasd már vissza, hogy miket írtál..

ja, és nem vagyok szűzp*csa..

2009. nov. 6. 14:58
 34/40 anonim ***** válasza:
61%
Na azért kedves kisasszony,álljon meg a menet!Én is linkeltem ide neked,valamit,ami szorosan a témához kapcsolódik,és nem is hülyeség(a keresőbe beírtam,hogy anális szex,és belinkeltem a találatot).Viszont egy árva szót sem szóltam hozzád,mégis lebarmozol a többivel együtt.Kikérem magamnak,hogy az egyedüli értelmesnek nevezed a nem tudom kicsodát,holott megtettem helyetted azt,amire amugyis az oldal szabályzata megkér.Idézek:"Ugye ellenőrizted, hogy ezt még senki nem kérdezte meg előtted, amit tudni szeretnél? Ha nem, bal oldalt, a menüpontok alatt, írd be a keresőboxba a kérdéseddel kapcsolatos kulcsszavakat, hátha így is megtalálod kérdésedre a választ!".Én megtettem helyetted,és egy azaz 1 darab betűt nem írtam a kereső által talált linken kívül.Legyél szíves korrektebben trollkodni,és figyelembe venni azt,hogy más is írt ide neked,nem csak az,akive cigánykodsz már egy ideje,és legyélszíves nem egykalap alá venni velük addig,amíg bántó,vagy sértő dolgokat nem írok neked.
2009. nov. 6. 14:58
 35/40 anonim ***** válasza:
62%
igazad van, baromságot írtam. ne mosd ki a valagad előtte mégse. :D
2009. nov. 6. 15:58
 36/40 anonim válasza:
szánalmas vagy b*zdmeg! én a helyedben nem azzal oltanék vissza, hogy "közöd nincs a f*szhoz szűzpina". ennyiből kiderül, hogy egy paraszt senkiházi műveletlen flegma f*sz vagy! további szép napot!
2009. nov. 6. 17:01
 37/40 anonim ***** válasza:

Oktatóvideó:

[link]

2009. nov. 6. 17:27
 38/40 anonim ***** válasza:
91%
A sperma nem káros a szervezetre, viszont tényleg lehet bajod abból h análisan szexelsz! Ez nem vészmadárkodás, ezek tények.
2009. nov. 6. 17:50
 39/40 anonim ***** válasza:
Nyugodtan semmi bajod nem lesz,előtte viszont nagyon izgasson fel,hogy már a takarót kapard az élvezettől.És úgy tegye be óvatosan lassan
2009. nov. 6. 18:16
 40/40 A kérdező kommentje:
köszönöm a jó válaszokat és ne haragudjatok
2009. nov. 7. 00:01
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!