Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha análisan szexelek a barátommal akkor úgy belém élvezhet? Vagy nem szabad bizonyos okokból?
Figyelt kérdés
Nagyon kössz mindenkinek a segitségeket!2009. nov. 6. 12:20
21/40 anonim válasza:
Megöregedni amugy sem erény, csak egy állapot.
22/40 anonim válasza:
te is megválogathatnád,ami azt illeti...akkor gratulálok,büszke lehetsz magadra,amúgy én is leszarom magasról
23/40 anonim válasza:
A kérdező intelligenciája felettébb magas! Köszönjük a 120-adszor feltett kérdésedet! Mást tahónak nevezel, ahelyett, hogy a "Keress!" feliratú rublikát nézegetnéd, ahova ha beírod, hogy anális-szex, látni fogod, ezerszer megkérdezték már. Még mielőtt neked áll itt minden feljebb.. kislány.
24/40 A kérdező kommentje:
utólsó iró téged ki fa.. kérdezett? szűz p...a
2009. nov. 6. 13:38
25/40 anonim válasza:
szűz p*csa aztmondja :D:D:D:D fúbaz*meg de menő vagy azt a retkes k*rva életbe már :D röhejes vagy. azthiszed te vagy a legtapasztaltabb mert seggbe bszatod magadat a agyalágyúlt és természetesen űbertapasztalt pasiddal :D gratulálok nektek
26/40 anonim válasza:
Miért, aki nem szexel análisan, az szűz? Érdekes kijelentéseid vannak. Te leszel a következő, aki felteszi a kérdést, hogy ugye nem eshetek teherbe anális szexnél? de várd meg az időlimitet, amit a honlap megenged! Az ilyen kérdésekből sosem elég. Neked segítsen az ember, aki mindenkit leugat? Megérdemled hogy több értelmes választ ne kapj.
27/40 anonim válasza:
Kedves kérdező! Jókívánságként írom: s.z.a.r.j.á.l g.e.c.i.t, buta liba!
28/40 kolosszus22 válasza:
Kedves kérdező! A legelső válaszadó vagyok, normálisan válaszoltam neked, de végigolvasva a kommentjeidet nekem is úgy tűnik, hogy kissé nagyképű vagy, emellett félreértetted elég rendesen szegény 3. válaszadót, akit utána jól kiosztottál. Annyira pedig mégsem lehetsz tapasztalt a szexben, különben ezt a kérdést sem tetted volna fel! Nem kell mindjárt letámadni mindenkit!
22/F
29/40 anonim válasza:
És én még rendes úrihölgyhöz illően bocsánatot kértem egy agyhalottól,aki még a viccet sem érti....de örülök,hogy fény derült a kedves "tapasztalt" kérdező értelmi szintjére
30/40 anonim válasza:
még hogy az én pasim nem aids-es és ezt honnan mered ilyen biztosan kijelenteni?
a végbél nagyon érzékeny és sok apró kis repedés keletkezhet rajta anális szex közben és így is simán ellehet kapni a HIV fertőzést. istenem már...
amúgy mi lenne ha szex helyett olvasnátok valamit vagy nézettek valami filmet nem tudom...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!