Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek történt már ilyen?
Mi 3.5éve hogy eggyütt vagyunk,máshoz nem vonzódom,pedig a szex nekem sem valami jó.Nagyon ritkán van orgazmusom.De nem tudnám megcsalni a szex miatt.Ennek ellenére nagyon szeretem!Imádom.Nem tudnám megcsalni,inkább szakíts vele!Ha megcsalod,bűntudatod lesz!
22/L
Csald meg, nem nagy szám a mai világban, sőt, a sok kretén még vállba is fog veregetni, mhogy milyen "f.sza lány" vagy. Sőt, az internet tele van önigazoló, a bűntudatot elaltató idézetekkel, stb., úgyhogy csak hajrá, legyél gyenge, válaszd a sz.rt, tegyél tönkre mindent. Úgy is ez a példakép, az etalon mindenhol manapság, beállsz te is a sorba, ennyi, nem nagy ügy tényleg, egy másik embernek meg szétb.szod a lelkivilágát, de ez sem nagy ügy, újabban ez is erényszámba megy.
Szóval hogy komolyan is válaszljak: ne, ne csald meg, de szakíts a mostani pároddal, ugyanis ha egyáltalán felmerül benned ilyesmi, az már minden, csak nem szerelem, vagy párkapcsolat, még kevésbé tisztelet.
Az egy dolog hogy felmerül benne, az hogy milyen lenne más pasival, ne legyél már álszent!!!!
Na és? Természetes emberi reakció!!! Nem mondom hogy csalja meg, csak azt, hogy ahogy érzi! Ezért nem kell tudnia a másiknak róla, ha egy felesleges kicsapongás volt, miért büntetné ezzel a párját. Persze nem úgy kell ezt elgondolni hogy rendszert csinálunk belőle, csak 1x, de nem vagyunk egyformák, és valakinek ez kell, hogy észhez térjen, és megismerje önmagát. Kellenek tapasztalatok az önismerethez, nem kell mindent halálosan komolyan venni az életben.
Tedd amit érzel, kedves kérdező, és ne bánj meg semmit, mert abból is tanultál.
Én még sose csaltam meg a páromat, de nem tudom mit tennék ebben a helyzetben, :)mert még nem voltam így, de lehet kockáztatnék :D
hát figyelj.. ugyanebben a szituban vagyok, volt 1 haverom, mindig is elég közel állt hozzám. már egy éve együtt voltam a párommal, amikor volt egy msn beszélgetésünk, részletesen kitárgyaltuk, hogy ki mit hogy szeret az ágyban.. rájöttünk hogy basszus nagyon-nagyon összeillenénk.. kb fél évig kapartam a falat, szenvedtem, harcoltam magammal, aztán amikor mélyponton volt a kapcsolatom, úgy döntöttem, hogy én nem tudom tovább építgetni úgy, hogy másra gondolok.. lefeküdtem a sráccal. hát, ez az a szex volt amiről egész életemben ábrándoztam. de nem lett semmi több, szeretem a barátomat, éltük tovább az életünket. eltelt újabb fél év, a vágyakozás megint a tetőfokára hágott, megtörtént újra.. aztán vissza ugyanez. ennek 5 hónapja, most annyiból jobb a helyzet, hogy neki is van barátnője, úgyhogy nem keres állandóan. én még mindig a falat kaparom de még mindig szeretem a pasimat.
szóval, amit ebből tanulságként le lehet vonni, hogy ha ez tényleg az a pasi, akkor nem fogsz az érzéseidtől egykönnyen meszabadulni, de ha csak azért kacsingatsz ki a kapcsolatból, mert valami hiányzik, és unatkozol, akkor azt kell megpróbálni megoldani.
bocs a regényért.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!