Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek történt már ilyen?
Ha csak azért kell mert szexelni akarsz vele akkor ne tedd. Többet ér a kapcsolatod ha szereted a párodat.
Vagy ha félre is lépsz utána rohadt szarul fogod magadat érezni... jogosan.
Ha viszont a kapcsolatod rossz akkor minek is tartod fent a kapcsolatot. Szakíts vele és utána leteperheted a másikat. Így lenne helyénvaló.
A döntés viszont a te kezedben van. Jól fontold meg hogy döntesz.
Szerintem először gondold végig, hogy mit jelent a mostani kapcsolatod, hogy szereted e őt. Ha "igen" a válasz, akkor egyértelmű hogy felejtsd el a másik fickót. Ha nem szereted már eléggé a párodat, nem vonzódsz hozzá, akkor jobb ha megmondod neki, és akkor nem lesz lelkiismeret furdalásod a másik egyén miatt.
Én már voltam így amúgy, és az akkori párommal szakítottam a 3. fél miatt, de sajnos rosszul tettem, és utólag jöttem rá
Attól függ melyik érzés erősebb.
Ha a vonzalom, kockáztass.
"Utólag nem azt bánjuk amit megtettünk, hanem azt amit nem."
Ezt forditsd le, arra amelyikre szeretnéd :)
Szia, próbáld ki titokban! Ha lefekszel vele, rájössz abban a pillanatban, hogy mi kell neked, ő, vagy a barátod. Ha nem válik be az új fickó, ez van, nem kell elmondanod a barátodnak. Ez csak neked egy próba, és feleslegesen kínzod azzal, ha a saját hülyeségeddel traktálod, ha megbánod, szenvedj te, de a barátodat hagyd ki. Tudod az ember, csak ember, legyen a te titkod, lehet hogy még jót is tesz a kapcsolatodnak, ha elbizonytalanodtál.
Ez csak az én véleményem, biztos megköveznek érte...
Velem nem történt, egy ember nem lehet 2 emberbe szerelmes soha. Önáltatás. Már döntöttél, ha egyáltalán eszedbe jutott, hogy félrek*rj.
Ne csald meg, legyen gerinced, ha más kell hagyd el. Te csak attól parázol, hogy két szék közül a pad alá esel, kismajom effektus, amig nem fogod biztos kézzel az új indát nem engeded el a régit.
De persze lehetsz ribanc, és félrekúrhatsz ahogy előttem tanácsolták, ez csak a lelkiismereteden múlik, illetve azon, hogy megaláznád-e a párodat.
Én nem kövezlek meg,mert igazad van valamilyen szinten.Ha történne valami köztünk az tuti nem derülne ki.Az ő részéről,én meg nem vagyok olyan hülye,h. beáruljam magam.És ha megtörténne,tuti h. rájönnék,h. a mostani párom kell,meg h. őt szeretem.
Az előző kapcsolatom vége elég ramaty volt.Az akkori pasim megcsalt.És bosszúból én is őt.(Csak csók volt) De nem mertem elmondani neki,soha nem is tudta meg.Rájöttem,h. én még mindig őt szeretem.
Jah és az ember önző. Ha megcsal valakit, és megbánja, csak azért mondja el a másiknak, hogy a saját lelkén könnyítsen, miközben a másikét összetöri. Ezért az ilyen félrelépéseket jól meg kell gondolni, hogy bírod e cipelni a sújt, a hibát, amit elkövettél és megbántad. Mert az azt jelenti, hogy még van valami köztetek.
Ha nem bántad meg, akkor vallj színt, és szakíts a pároddal, mert akkor rájössz hogy nem ő kell neked.
Előző voltam
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!