Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amatőr-szextársasjátékot szeretnék készíteni! Tippeket, ötleteket kérnék! Mivel lehetne tényleg szórakoztatóvá tenni?
Szia!
Ebben a blogban megtalálhatsz egy szextársas játékot! Ebből lehet ötleteket lopni! Csak le kell tölteni és meg tudod nyitni. és ha akár meg is tetszik, ki lehet nyomtatni és játszani vele! Mi már kipróbáltuk a párommal és nagyon élveztük! :) A játékszabályt nagyon tanulmányozzátok át! :)
:) engem is érdekel a téma, már gondolkoztam rajta, de még sosem csináltam
A játék bevezető szakaszát bizonyára arra szánnám, hogy a játékosok veszítsék el a ruháikat és igyanak egy kicsit.
Vetkőzésre egy kiváló feladat az, hogy kártyával vagy valahogy kisorsoltok egy ruhadarabot, amit az áldozatnak nem mondtok meg, és neki addig kell átadni a ruháit, amíg a kisorsolt darab le nem kerül róla.
Vicces elem lehet, ha egymás ruháit kell felvenni, vagy valamilyen jelmezt, de jelmezek általában nincsenek kéznél, egymás ruhái meg nem feltétlenül passzolnak méretben, ami vicces, de a a ruha elszakadhat.
Mondjuk, hogy a saját ruhatáradból öltözz be pincérnek, prostinak, James Bondnak,... az jó lehet, már ha ez tetszik nektek.
a jutalmak között mindenképp szerepeltetnék egy kis massaget.
Az következő szakasz szólhat az előjátékról. Lehet az alkoholizálást folytatni a másik köldökéből.
Le lehet nyalni különböző testrészekről tajszínhabot, csokikrémet, esetleg sót, citromot. (Ez vezethet komoly izgalmi állapothoz, vagy hasmenéshez)
Érdemes lehet a fantáziát is megmozgatni. Jó feladat lehet a játékban, hogy az egyik játékos találjon ki és meséljen el egy erotikus történetet. Ha valahogy kisorsoltok néhány elemet aminek szerepelni e kell benne, akkor nem lesznek minden alkalommal ugyanazok a történetek. Olyanra gondolok, hogy szerepeljen a történetben egy pad, uborka, egy rendőr, meg egy autó...
Elem lehet, hogy őszíntén kell válaszolni valami cikisebb kérdésre, vagy helyette inni, ruhát leadni.
(Ebből mondjuk komoly sértődések lehetnek, ha a párod elismeri, hogy tetszik neki a szomszéd lány melle, ami egyébként természetes, de te nem feltétlenül akarod tudni/hallani; szóval én ezt biztos kihagynám a játékból, de ez is egy ötlet)
A bünti szekcióba lehet csiklandozás. Pl 2 percig tűrni kell. (ez nem csak kellemetlen, e növeli az alany érzékenységét, ami a későbbiekben jól jöhet)
Izgalmas feladat lehet ha valakinek ki kell mennie meztelenül, szexi vagy épp röhelyes ruhában a lépcsőházba pár másodpercre, pl megkeresni valami apróbb tárgyat amit a másik játékos helyeztt el. De ciki ha pont akkor jön a szomszéd néni.
(Nagyon hülye vicc ilyenkor kizárni az illetőt, és alkohol hatására hülye viccei lesznek az embereknek, szóval ezzel óvatosan.)
A fináléra nem hiszem hogy ötleteket kell adnom: kisorsoljuk, hogy ki kinek melyik helységben milyét hová, meddig...
Hozzá lehet dobni segédeszközöket, bilincset, pár kendőt
Most bedobtam pár ötletet a közösbe. (Nem is tudtam, h ennyi ötletem van.) Mondjatok ti is párat meg egészítsétek ki és összehozzuk.
Esetleg ha írtok megánlevelet, akkor segíthatek megszerkeszteni a pályát, kártyákat számítógéppel, aztán mindenki nyomtat magának.
Már ha megtervezünk együtt valmait.
31F
Nekem olyasmi jutott eszembe, hogy szerepjátékosan is meg lehetne oldani az egészet. Szal mondjuk lenne pár szerep, és mindengyikhez lenne egy plot, forgatókönyv, ami véletlenszerűen választott feladatok egymásutániságából állna.
Lenne négy alapvető fázis, mindegyikben adott feladatokkal, amik közül véletlenszerűen kell választani. Az egyik fázisból pedig csak akkor lehetne átlépni a következőbe, ha megfelelő számú feladatot teljesítettek abból.
I. fázis: duma, olyan feladatok, hogy mindkét fél belerázódjon a saját szerepébe, a másik "elcsábítása"
II. fázis: itt lehetnének lightosabb dolgok, mint pl. levetkőzés (persze ez szerephez idomultan, és nem egyszerre, hanem akár ruhadarabonként), csók, ilyesmi.
III. fázis: előjáték, itt lehetnének az ilyen egymás hasáról evés, stb.
IV. fázis: szex.
(V. fázis: utójáték, esetleg még egy kör szex, ha kell :D).
Ezek a szerepek annyiból jók, hogy ha lenne három nehézségi fokozat (light, normál, hardcore), akkor mindenki kiválaszthatná a neki tetszőt. Ha mondjuk egy pár nem akar alkoholt inni, olyan szerepeket választ ki, ha valaki a normál szex híve, akkor az értelemszerűen nem fogja a hardcore nehézségi szintbe tartozóakat kipróbálni (mert mondjuk ott BDSM-es rabszolgás szerepjátékok vannak, vagy ilyesmi).
Persze erre lehet mondani, hogy úristen akkor írjunk meg minden szerephez külön feladatokat? De ez nem kell, mert nagyon sok az átfedés, ha belegondoltok, mondjuk egy titkárnős/főnökös és egy pizzafutáros szerepjáték pár apró részletet kivéve szinte teljesen ugyanaz. A szex fázisban meg asszem nem is kell mondanom, hogy mindegyikben erős átfedés lenne, tehát egy feladat tartozhat több, akár az összes plothoz is. Tehát nem kell olyan sok feladatot kitalálni.
Nah most így hirtelen ennyi jutott eszembe, véleményezzetek :P Amúgy is suliban vagyok, majd még kreatívkodok ezen :D
(Ja persze így nem kellene játéktábla, csak kártya/dobókocka, de remélem ez nem akkora baj :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!