Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez szerintetek változhat? Orális téma-lent
Figyelt kérdés
Arról van szó h a több mint egy éve vagyok együtt a barátnömmel....21 évesek vagyunk...én kényeztetem öt orálisan de ö nem viszonozza ezt. Volt már h felhuztam az agyát ilyen kis csokokkal a bugyiján keresztül és nem csináltam neki...és megkért h folytassam vagyis h orálisan elégitsem ki...jo nem szószerint de ez volt a lényege. Ö pedig nekem csak kézzel csinálja pedig szeretném ha amugy is csinálná...de eddig nem tette. Az lenne a kérdésem h szerintetek ennek mi lehet az oka, és nálatok volt e olyan h egyszer csak egy idö után elkezdtétek igy kényeztetni a szeretett férfit, vagyis h egy ideig nem adtátok ezt vissza és egyszer csak hoppppppp???2009. nov. 5. 19:56
11/15 nicol90 válasza:
Hmmmm....akkor lehet,hogy én most k*rva vagyok!De csak azért mert én imádom az amikor a páromat orálisan kielégítem!Szerintem én már a 3-dik alkalommal lesz*ptam!19/L
12/15 anonim válasza:
Először nálunk is a barátom csinálta. Hozzáteszem nekem ő volt az első :) Aztán a nagy alkalom előtt én is bevállaltam:) Addig sem írtóztam tőle vagy ilyesmi, csak mivel a szex terén is tapasztalatlan voltam, ezt sem próbáltam ki egyből. Tény, vannak olyan lányok, akik nem tudják megtenni. Én nem is gondolkodtam...Csak nem tudom :) Úgy jött...Régen volt...:) Én azóta is szeretem csinálni. Na de visszatérve én is ezen a kölcsönös véleményen vagyok. (bár én nem azért teszem, mert a barátom is, csak mert nincs vele bajom :) ) Sosem várnám el, hogy ő engem igen, én pedig őt nem... Ez kicsit önző is...Hogy mit lehetne tenni? Hát... A lánynak magának kell "erőt" vennie magán és kipróbálni. Majd utána megkérdezni, hogy tényleg olyan rossz volt-e . Bár szerintem azt mondaná, hogy nem is gáz :)
13/15 anonim válasza:
Nekem a barátnőm kb. fél évet várt a dologgal mire rászánta magát, de végül bejött neki a dolog, és semmi gond nem volt ezzel. Pozitívan csalódtam benne, mert csak azt láttam rajta, hogy sohasem tenné meg:D
14/15 anonim válasza:
tegnap 21:08asnak
ha nem párhetes kapcsolatnak indult,akkor nem vagy k*rva...
előző egy pasit se voltam hajlando végig,max addig amig feláll...
jelenlegi páromat 4 napja ismertem,amikor először...orál,szex is volt...mégsem éreztem magam k*rvának...csupán jok voltak a megérzéseim...ennek 3 éve lassan...
kérdezőnek: nem irigyellek,de kétlen h változik...
22/L
15/15 anonim válasza:
A feleségem anno amikor megismertem undorodott tőle és azt monta soha nem lenne rá képes,hogy a szájába vegy.nagyon sok idő elteltével(sokat beszéltünk róla) már elértem azt ,hogy néha kis időre úgymond előjáték keretébe félve be be kapta.meg kellett vele barátkoznia.de ha ezt eléred még véletlenűl se élvezz a szájába!Hosszú idő után talán arra is nyitott lessz vagy nem.de a legfontosabb ne eröltesd.nekem bejött a türelem sőt már lenyeli pedig nem kértem rá soha.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!