Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ez szerintetek változh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez szerintetek változhat? Orális téma-lent

Figyelt kérdés
Arról van szó h a több mint egy éve vagyok együtt a barátnömmel....21 évesek vagyunk...én kényeztetem öt orálisan de ö nem viszonozza ezt. Volt már h felhuztam az agyát ilyen kis csokokkal a bugyiján keresztül és nem csináltam neki...és megkért h folytassam vagyis h orálisan elégitsem ki...jo nem szószerint de ez volt a lényege. Ö pedig nekem csak kézzel csinálja pedig szeretném ha amugy is csinálná...de eddig nem tette. Az lenne a kérdésem h szerintetek ennek mi lehet az oka, és nálatok volt e olyan h egyszer csak egy idö után elkezdtétek igy kényeztetni a szeretett férfit, vagyis h egy ideig nem adtátok ezt vissza és egyszer csak hoppppppp???
2009. nov. 5. 19:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ilyen nem volt, hogy én egy ideig nem csináltam neki és hopp később meg igen. olyan viszont volt, hogy a volt pasim nekem nem csinálta. ő azt mondta nem szereti csinálni a csajnak. így bele törődtem. de másképp viszonozta.
2009. nov. 5. 20:00
 2/15 anonim ***** válasza:

mi csak fél éve vagyunk együtt de készülök rá hogy szájjal is kényeztetem. eddig nem mertem hozzáállni féltem hogy elrontom, de szerintem hamarosan megpróbálom :S

bocsi hogy visszakérdezek de szerinted el lehet ezt rontani, ha nem fogazok és lassan csinálom? vagy csalódott lenne ha kicsit rosszul csinálnám először?

2009. nov. 5. 20:01
 3/15 A kérdező kommentje:
szerintem nem lehet elrontani....semmi képp se lehet elrontani ha ovatos vagyaz elején ovatos legyél és utanna gyorsits fel...ha nem is élvez el nagyon fog neki örülni hiszen elöször csinálod neki és a lelki rész fontossab lesz neki mint a fizikai része.Lélegezz nagyokat közben h érezze lent ott a szád melegét
2009. nov. 5. 20:04
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem értem h a nök miért félnak annyira h elrontsák pedig szerintem nem lehet rosszul csinálni...igaz biztos van aki jobban csinálja de semmi képp sem lehet rosszul csinálni ha a fogaddal nem szeded szét
2009. nov. 5. 20:05
 5/15 A kérdező kommentje:
Szerintetek van arra esély h egyszer ugy érezze h vissza kellene adnia és h elkezdi csinálni vagy utaljak rá finoman h szeretném???
2009. nov. 5. 20:06
 6/15 Andrewka ***** válasza:

Ha ennyi idő alatt magától nem csinálta akkor nem is fogja szerintem. Bár még változhat a véleménye.

Szerintem próbálj meg beszélni vele erről. De nagyon óvatosan. Lehet rosszul érezné magát vagy megsértődne.

Én arra gondolok h egy korábbi rossz élmény miatt nem csinálja (korábbi barát a szájábaélvezett és rosszul esett neki vagy valami hasonló) Próbálj meg beszélgetni vele róla. De hagyj neki mindig menekülési utat. Ne érezze azt h rá akarod erőltetni. Ha nem élvezetből csinálja nem lesz olyan jó elhiheteted.

22/f

2009. nov. 5. 20:17
 7/15 anonim ***** válasza:
pl. nekem a párom csinálná de én nem hagyom mert tudom akkor nekem is viszonoznom kéne és én nem vsgyok képes rá.
2009. nov. 5. 20:18
 8/15 anonim ***** válasza:
20.18-as vok. amugy a pasim nem várná el tőlem h ugy csinaljam ha nem akarom szoval szerencsére ezzel nincs baj. L/16
2009. nov. 5. 20:28
 9/15 anonim ***** válasza:

Engem jópárszor kielégitett így a barátom, mire én is őt. ( amúgy szerintem alapból az a normális, ha először a férfi a nőt =) ) Eleinte (nekem ő az első barátom) még viszolyogtam is kicsit a dologtól, de ahogy "szoktuk" egymást szivesen kiprobáltam volna, hogy örömet szerezzek neki, csak nem mertem... mileszharosszulcsinálomésatöbbi =) Aztán egyszer emgemlitette nem szeretném e kipsóbálni. Kaptam az alkalmon;)

Barátnődnek említetted már?

2009. nov. 5. 20:45
 10/15 anonim válasza:
én másfél éve vagyok a párommal,és nálunk is ő csinálta először,én vagy 10hónapig nem.vh ódzkodtam tőle.szerintem beszélj vele,h neked is milyen jó lenne:)sok sikert
2009. nov. 5. 20:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!