Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez szerintetek változhat? Orális téma-lent
mi csak fél éve vagyunk együtt de készülök rá hogy szájjal is kényeztetem. eddig nem mertem hozzáállni féltem hogy elrontom, de szerintem hamarosan megpróbálom :S
bocsi hogy visszakérdezek de szerinted el lehet ezt rontani, ha nem fogazok és lassan csinálom? vagy csalódott lenne ha kicsit rosszul csinálnám először?
Ha ennyi idő alatt magától nem csinálta akkor nem is fogja szerintem. Bár még változhat a véleménye.
Szerintem próbálj meg beszélni vele erről. De nagyon óvatosan. Lehet rosszul érezné magát vagy megsértődne.
Én arra gondolok h egy korábbi rossz élmény miatt nem csinálja (korábbi barát a szájábaélvezett és rosszul esett neki vagy valami hasonló) Próbálj meg beszélgetni vele róla. De hagyj neki mindig menekülési utat. Ne érezze azt h rá akarod erőltetni. Ha nem élvezetből csinálja nem lesz olyan jó elhiheteted.
22/f
Engem jópárszor kielégitett így a barátom, mire én is őt. ( amúgy szerintem alapból az a normális, ha először a férfi a nőt =) ) Eleinte (nekem ő az első barátom) még viszolyogtam is kicsit a dologtól, de ahogy "szoktuk" egymást szivesen kiprobáltam volna, hogy örömet szerezzek neki, csak nem mertem... mileszharosszulcsinálomésatöbbi =) Aztán egyszer emgemlitette nem szeretném e kipsóbálni. Kaptam az alkalmon;)
Barátnődnek említetted már?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!