Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyire szereti a Misszionárius pózt? Kinek a kedvence? Melyiket élvezitek legjobban? Lányok írjatok
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 15:53
11/20 A kérdező kommentje:
17:16
köszi:)
Még még irhattok sokat:)
2009. nov. 4. 17:20
12/20 nicol90 válasza:
Én is szeretem a misszionárus pózt:)!A berátom is ezt szereti!!!!
13/20 anonim válasza:
18 éves lány vagyok. nekem ez a kedvencem, persze szeretem lovaglóban is, meg ahogy jön az alkalom.. de ez a legjobb. látjuk egymást, simogatjuk egymást.. párom imádja ha a nyakába kaphatja a lábaim és úgy csinálja ahogy azt az egyik előző válaszoló írta, hogy egy kicsit fájjon nekem :D kicsit beteges igen, de én is élvezem. ráadásul így szokott orgazmusom lenni...páromnak is ez a kedvence, mert így uralkodhat rajtam :D mellesleg a kutya pózt nem tudom hogy lehet szeretni.. :D
14/20 A kérdező kommentje:
18:48
köszi a választ:)
kutya pozt énse szeretem mer csak a hátát látom ő meg mit? a falat vagy mittom..:D
és én szeretem látni az arcát:)
jöhetnek még a válaszok:)
2009. nov. 4. 18:50
15/20 anonim válasza:
nekem is a misszionárius jön be a legjobban, mert olyankor egymás szemébe tudunk nézni, simogatjuk egymást közbe...stb. :)a 2. kedvencem az a lovagló...:P
16/20 anonim válasza:
Nekem is a misszionárius póz tetszik a legjobban, pedig kipróbáltunk már nagyon sok félét, de ez a legélvezetesebb :P
21/F
17/20 anonim válasza:
A kedvenc pózom, amiben mindig elélvezek, amikor a hátamon fekszek, a lábam a párom nyakában, a kezeivel emelgeti a csípőm (persze én is rásegítek lábbal), de ha csak a nyakában van a lábam úgy is jó. A sima misszionárius nem az esetem.A lovagló pózban szeretek hátra hajolni, és hátul a kezemre támaszkodom. A kutyapózt annyira nem szeretem, de a párom kedvence. 24L
18/20 A kérdező kommentje:
hehe:)köszi mindenkinek:D akkor Misszionárius póz alapitványt csinálunk ha már ennyien szeretjük:D
irjatok még:)
2009. nov. 4. 19:49
19/20 anonim válasza:
Én csak misszionáriusban, v. állva:) tudok elmenni, de egyébként élvezem a többi pózt is és nincs olyan, amire azt mondanám, hogy nem jó...
A férjemnek a hátulról betevős pózok a kedvencei.
20/20 anonim válasza:
én is csak misszionáriusban tudok elélvezni, ezért legtöbbször úgy csináljuk és ez is a kedvencem, mert más pózokban általában fáj:S de a 2. a lovagló utána pedig amikor oldalt fekszünk és ő hátulról..:P de ritkán váltunk pózt mert nekem sok mindenhogy fáj:(
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!