Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki mennyire szereti a Misszion...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyire szereti a Misszionárius pózt? Kinek a kedvence? Melyiket élvezitek legjobban? Lányok írjatok

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 15:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

17:16

köszi:)

Még még irhattok sokat:)

2009. nov. 4. 17:20
 12/20 nicol90 ***** válasza:
Én is szeretem a misszionárus pózt:)!A berátom is ezt szereti!!!!
2009. nov. 4. 18:03
 13/20 anonim ***** válasza:
18 éves lány vagyok. nekem ez a kedvencem, persze szeretem lovaglóban is, meg ahogy jön az alkalom.. de ez a legjobb. látjuk egymást, simogatjuk egymást.. párom imádja ha a nyakába kaphatja a lábaim és úgy csinálja ahogy azt az egyik előző válaszoló írta, hogy egy kicsit fájjon nekem :D kicsit beteges igen, de én is élvezem. ráadásul így szokott orgazmusom lenni...páromnak is ez a kedvence, mert így uralkodhat rajtam :D mellesleg a kutya pózt nem tudom hogy lehet szeretni.. :D
2009. nov. 4. 18:48
 14/20 A kérdező kommentje:

18:48

köszi a választ:)

kutya pozt énse szeretem mer csak a hátát látom ő meg mit? a falat vagy mittom..:D

és én szeretem látni az arcát:)

jöhetnek még a válaszok:)

2009. nov. 4. 18:50
 15/20 anonim válasza:
nekem is a misszionárius jön be a legjobban, mert olyankor egymás szemébe tudunk nézni, simogatjuk egymást közbe...stb. :)a 2. kedvencem az a lovagló...:P
2009. nov. 4. 19:17
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem is a misszionárius póz tetszik a legjobban, pedig kipróbáltunk már nagyon sok félét, de ez a legélvezetesebb :P

21/F

2009. nov. 4. 19:24
 17/20 anonim ***** válasza:
A kedvenc pózom, amiben mindig elélvezek, amikor a hátamon fekszek, a lábam a párom nyakában, a kezeivel emelgeti a csípőm (persze én is rásegítek lábbal), de ha csak a nyakában van a lábam úgy is jó. A sima misszionárius nem az esetem.A lovagló pózban szeretek hátra hajolni, és hátul a kezemre támaszkodom. A kutyapózt annyira nem szeretem, de a párom kedvence. 24L
2009. nov. 4. 19:30
 18/20 A kérdező kommentje:

hehe:)köszi mindenkinek:D akkor Misszionárius póz alapitványt csinálunk ha már ennyien szeretjük:D

irjatok még:)

2009. nov. 4. 19:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Én csak misszionáriusban, v. állva:) tudok elmenni, de egyébként élvezem a többi pózt is és nincs olyan, amire azt mondanám, hogy nem jó...

A férjemnek a hátulról betevős pózok a kedvencei.

2009. nov. 5. 14:42
 20/20 anonim ***** válasza:
én is csak misszionáriusban tudok elélvezni, ezért legtöbbször úgy csináljuk és ez is a kedvencem, mert más pózokban általában fáj:S de a 2. a lovagló utána pedig amikor oldalt fekszünk és ő hátulról..:P de ritkán váltunk pózt mert nekem sok mindenhogy fáj:(
2009. dec. 14. 22:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!