Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyire szereti a Misszionárius pózt? Kinek a kedvence? Melyiket élvezitek legjobban? Lányok írjatok
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 15:53
1/20 anonim válasza:
Én csak ezt szeretem.Nem tudom hogy mért de , a többi valahogy 2nem jön be"...persze már azért elég sok pózt kipróbáltunk:D:D 16/L
2/20 A kérdező kommentje:
nekemis a Misszionárius a kedvencem.
de mindenki a kutya pózt isteníti :D
17/F
2009. nov. 4. 15:57
3/20 anonim válasza:
Nekem is ez a kedvencem! Úgy mindig jobban tetszik mintha én lennék fölül, de persze nekem is ki kell vennem a részem...
4/20 A kérdező kommentje:
értem:)
mi osztozunk legtöbbet
nekem: Misszionárius
bnő:lovaglás, kutya
:D amikor együt vagyunk akkor legtöbbször mindig benne van a 3.
2009. nov. 4. 16:01
5/20 anonim válasza:
misszionárius póz unalmas, habár néha változatosságképp nem rossz. de annyi póz létezik, olvasgasd főként nézegesd a kámaszutrát. :) aztán alkalmazd ha tetszik
6/20 anonim válasza:
Én is szeretem ha alul vagyok,de inkább azt mikor jól fölrakom a lábaimat a derekára vagy a nyaka köré,és látom az arcát,ahogy dolgozik,azt nagyon imádom :DD
7/20 anonim válasza:
fiú vagyok és azt szeretem mikor felteszi a lábát a nyakamba, és jól széttehetem:D bocsánat a kifejezésért de ez az igazság:D nah meg mikor kihúzom úgy hogy majdnem kijöjjön aztán vissza paff:D látszik rajta h fáj neki, de nekem tetszik, nézzetek betegnek, van ilyen:D
8/20 A kérdező kommentje:
inkább az alap pozokat szeretem.
az "extrákat" nemigen
2009. nov. 4. 16:10
9/20 A kérdező kommentje:
16:10
na látod:D énis igy vagyok:D
2009. nov. 4. 16:25
10/20 anonim válasza:
én imádom ez a kedvencem felül nem szeretek lenni mert nem fogadom el a testem hátturol még az ami megy oldalrol de a misszionárius a favorit látom a barátom arcát közben telljes öszhang és nem csak fekszek én is mozgok de mégis érzem hogy ő a férfi erőős és ural engem
17/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!