Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Asszimetrikus mellem, mit fog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asszimetrikus mellem, mit fog szolni a pasi?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 23 éves csaj vagyok, és még nem feküdtem le pasival, mert félek. Olyan gondom van, hogy nagyon csunyák a melleim. Asszimetrikusak. Ez annyit tesz, hogy az egyik egy sima mell, a másik pedig kb 2x akkora, azonkivül ,,lógós,, . Most van egy barátom, nem vagyunk régota együtt, de már nagyon le akarnék vele feküdni. kérdésem főleg a pasikhoz szolna, hogyha ők egy ilyen csajjal találkoznának akkor mégis mit reagálnának? mert én nagyon félek ettől, merthát elég feltünő, és zavaro. vagy hogy mit tegyek, mondjam el előtte neki, vagy hagyjam h majd megrémüljön tőle, vagy mi?

sajnos megcsináltatni nem tudom, nem járhatok semmi szük női ruhákban... és már nagyon szenvedek ezvégett...

2009. nov. 4. 15:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Aszimmetrikus.
2009. nov. 16. 19:52
 12/20 anonim ***** válasza:
Fotót nem linkelsz? Tuti nem fogja zavarni, hidd el.
2009. nov. 16. 20:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Ne vedd le a melltartót ha félsz. Az én cicim között is nagy különbség van de a barátomat nem zavarja
2009. nov. 16. 20:46
 14/20 anonim ***** válasza:
19%

drágaságom megmondom neked hogy minden nő melle asszimetrikus elvileg...ahogy a férfiak heréje is ugyhogy ne lepődj majd meg ha nem katonásan lógnak majd egymás mellett a kis heregolyók

az hogy a tied mennyire nem egyforma azt igy nem tom megmondani merugye nem látom de álltalában a nők minden kis hibájukból marhanagyot csinálnak...lehet nálad is ez a helyzet...de ha ugyérzed télleg ronda mondd el..

amugy meg szerintem pont nem a melled érdekli majd hanem a lyuk a lábad között ... mi pasik már csak ilyenek vagyunk

23/F

2009. nov. 16. 20:55
 15/20 A kérdező kommentje:

köszi szépen, de mint irtam, 2x akkora az egyik. tudom hogy senkinek nem egyforma, de ez nagyon nem. itt egy kép hogy tudjátok hogy értem:

[link]

a képet neten találtam, de szinte ugyan igy vagyok én is.

2009. nov. 16. 21:04
 16/20 anonim ***** válasza:
12%
feküdj a jobb oldaladra akkor nem oan feltünö :D am ez durva, sohase gondolkodtál valami felvarráson vagy akármi ? én megijednék o.O
2009. nov. 16. 21:52
 17/20 A kérdező kommentje:
sajnos nincs rá anyagi keretem, és nagyon nem olcso. pubertás koromban voltam vele plasztikai sebésznél, de akkor nem engedte, mert nem voltam 18, és még hogy fejlődhetek nem szabad belenyulni a fejlődésbe. meg 18 év alatti voltam, azért sem engedték, mert kiskoru meg ilyenek. aztan elmentem 18 utan, akkor meg közölték hogy mennyibe kerül, mert 18 év felett már nem támogat ilyenben a tb.
2009. nov. 16. 22:01
 18/20 anonim válasza:
72%

Szia!

Én fiú vagyok (22), a volt barátnőm hasonló problémákkal küszködött. (Nem ez miatt szakítottunk, sőt, nem is én szakítottam.:))

Neki kisebb mellei voltak, és a kisebbik a nagyobbik kétharmadát tehette ki. És bár szemre nem voltak túl szépek, nagyon szerettem megcsókolni és megérinteni őket. Az egy dolog, hogy a pasik is kritikusak azokkal a nőkkel szemben, amelyek mutogatják a bájaikat, de a te eseted teljesen más. Sőt, szerintem valójában egy fiatal lánynak nem is lehet olyan csúnya a melle, hogy annak a megérintése egy fiú számára ne legyen izgató. Tehát nagyon valószínű, hogy ha szemre nem is a legszebbek, ennek ellenére szeretni fogja őket. Téged meg duplán.:)

Hogy hogy add tudtára e problémád a pasidnak? Szerintem ha egybe akarnád kötni a dolog elmondását, a melleid megmuttását és a szüzességed elvesztését, akkor eléggé izgulhatnál előtte, ami talán nem túl szerencsés. Szerintem egyszerűbb lenne, ha hagynád neki, hogy egy tapizás keretén belül elkezdjen ismerkedni a melleiddel tapintás révén, (az írásod alapján erre még nem került sor) és akkor mond azt, hogy lenne valami, amit el szeretnél neki mondani.

Nyilván megértő lesz, és hagyd, hogy ismerkedjen meg velük. Azt pedig még mindig mondhatod utána, hogy az első együttléten egy megfelelőbb alkalommal kívánsz túlesni, így az első igazi alkalomkor már tisztában lehetsz azzal, hogy nincs semmi gondja a tested elfogadásával. De ha nagyon belelendültök, akár megszakítás nélkül is lebonyolíthatjátok a teljes műveletet.:)

2009. nov. 16. 23:38
 19/20 anonim ***** válasza:
78%

Anyukám mindig azt mondta nekem, hogy ne aggódjak mert a barátom így is el fog fogadni majd, és ez valóban így is van. Azt is mondta, hogy így legalább tud választani, ha éppen a kicsihez van kedve, akkor azzal foglalkozik/ játszik :) ha viszont a nagyhoz, akkor azzal. Leegyszerűsítve tehát kettőt kap egyben. :D

a lány akivel levelezel :)

2009. nov. 17. 07:14
 20/20 anonim ***** válasza:
61%

Szia kérdező.

Volt egy barátnőm, aki 20 évesen megcsináltatta a melleit, mert olyanok voltak neki, mint amilyen képet feltöltöttél. Az egyik cicijébe implantátumot raktak, a másikat pedig megkisebbítették és implantátumot raktak bele. A két cici igen formás, és egyforma lett. Minden fiú állandóan rányomult és ő vigyorogva mesélte, hogy bizony, szilikonos melle van 20 évesen. Azt is mesélte nekem, hogy szörnyen depressziós volt a műtétéig.

És itt jön a csavar.

A háziorvosa elküldte őt plasztikai sebészhez, a plasztikai sebész meg elküldte pszichológushoz. A pszichológus, és a plasztikai sebész véleménye alapján (depressziós, kapcsolatot nem mer kialakítani, tényleg kétszer akkora az egyik, mint a másik) a plasztikai műtétet kifizeti a TB. Csak külön kérni kell. Küldj privit, lehet, hogy tudok segíteni.

2009. nov. 17. 12:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!