Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Asszimetrikus mellem, mit fog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asszimetrikus mellem, mit fog szolni a pasi?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 23 éves csaj vagyok, és még nem feküdtem le pasival, mert félek. Olyan gondom van, hogy nagyon csunyák a melleim. Asszimetrikusak. Ez annyit tesz, hogy az egyik egy sima mell, a másik pedig kb 2x akkora, azonkivül ,,lógós,, . Most van egy barátom, nem vagyunk régota együtt, de már nagyon le akarnék vele feküdni. kérdésem főleg a pasikhoz szolna, hogyha ők egy ilyen csajjal találkoznának akkor mégis mit reagálnának? mert én nagyon félek ettől, merthát elég feltünő, és zavaro. vagy hogy mit tegyek, mondjam el előtte neki, vagy hagyjam h majd megrémüljön tőle, vagy mi?

sajnos megcsináltatni nem tudom, nem járhatok semmi szük női ruhákban... és már nagyon szenvedek ezvégett...

2009. nov. 4. 15:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem előbb mondd el neki,vagyis én elmondanám,ha valamire való pasi,és igazán érdekled,megérti és elfogadja,hogy erről te nem tehetsz
2009. nov. 4. 15:32
 2/20 anonim ***** válasza:
11%
hátradobnám a nyakam mögé.
2009. nov. 4. 15:34
 3/20 anonim ***** válasza:
83%

Mond el neki! Ha tényleg érdekled és nem csak szexre kellesz neki akkor meg fogja érteni. De mindenképpen mond el neki. Az nem túl jó hogyha már a témánál vagytok és a látvány (bocs a nyers kifejezésért)"hidegzuhanyként" éri.

Nekem is találkoztam olyan lányal akinek komoly szépséghibája volt. Udvarolgattam neki. Majd amikor már nagyon komolyra fordult a dolog akkor megmutatta. Viszont engemet nem a sebe érdekelt hanem ő maga, az egész lénye. Meg amúgy is eltörpült a többi szépsége mellett ez a hiba.

1 hétre rá irtózatosan jót szeretkeztünk mindenféle félelmek nélkül ;) Azóta eltelt 5 év. Mind máig ő a barátnőm :D

2009. nov. 4. 15:45
 4/20 anonim ***** válasza:
85%

Kedves 23 éves lány!

Együtt érzek veled a "problémád" miatt. Az én melleim is asszimetrikusak, és pontosan ugyanúgy ahogy nálad, nekem is kétszer akkora az egyik, mint a másik. Mivel nagyobb ezért a súly húzza lefelé és tényleg lóg és nehéz. Kb. 3 éve jött ez ki nálam, mivel akkor kezdett nőiesedni a testem és nőni a mellem. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, mert nem hordhattam akármilyen ruhát, mert látszik, és nem tudtam vele mit csinálni. Aztán rájöttem, hogy ha Push-up- os melltartót hordok, akkor ki tudom egyenlíteni a töméssel. azóta nem zavar.

Eddig volt egy komoly kapcsolatom, egy futó kaland és jelenleg szintén kapcsolatban vagyok. Ez 3 fiút jelent akik látták. (ezen kívül tudnak róla olyanok is akikkel csak beszélgettem, de nem jöttünk össze) Én előtte elmondtam nekik és egyiküket sem zavarta. Majdnem mindannyian mosolyogtak is rajtam, amikor nagy nehezen elmondtam mi nyomja a szívemet, mitől félek. Először én sem hittem el amikor az orvos mondta, hogy azt a férfit aki szeret, nem fogja érdekelni, de most már tapasztalatból tudom, hogy így van. És ha valaki emiatt helyettem parázna és hanyagolna ezért, akkor meg csak sajnálni tudom.

Aki szeret, vagy ha már csak egyszerűen egy nagyon értékes embernek tart és kedvel, akkor ezen nem fog sem kiakadni, sem emiatt cikizni, vagy másnak kezelni.

L/19

2009. nov. 4. 15:52
 5/20 anonim ***** válasza:
67%

15:52-es vagyok megint.

Képzeld el, hogy pár lánynak is elmondtam, olyannak is aki az egyik legjobb barátnőm -és szinte mindent tudunk egymásról- és nem hitte el. Mondtam, hogy kb. kétszer akkora az egyik mellem mint a másik és nem akarta elhinni. Annyit mondott, hogy: "ááá, biztos nem annyira vészes" (hát meg azért nem mutattam neki)

Szóval szerintem egy lány reakciója rosszabb is lehet mint egy fiúé. Sokkal kritikusabbak. Hidd el, hogy a normális, értelmes pasikat nem fogja zavarni.

Egyébként meg senki sem lehet tökéletes.

2009. nov. 4. 15:57
 6/20 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi. a push up - os melltarto nalam sajna nem segitt, merthat abban elég kicsi a tömés. vagy te hogy oldottad meg?

meg bocs hogy igy irom, de masképp nem megy. szoval az egyik még egy sima kis mell, a masik logos vastagabb, és pl hiba teszek vmit a melltartomba, akkor is latni h egyik ,,vastagabb,, meg lejjebb van. és nagyon zavar engem is az öltözködésben, h nem hordhatok akármit.

te hol vettél melltartot ami igy eltakar?

2009. nov. 4. 16:03
 7/20 anonim ***** válasza:
45%

Képzeld el pont ma vettem melltartót. Eredetileg a kínaiba mentem, mert ott 1200 és 1500 Ft között egész jókat lehet venni, ráadásul semmi különbség nincs a drágábbak és a kínai közt. Szerintem. Mindkettő ugyanúgy tartja a mellemet. Illetve tartaná, ha lenne a méretemben. Mert a kínaiak ugyebár kis mellűek és nem gyártanak D-s kosarat. Vagy ha igen én nem találok. Ezen felül ott volt még problémának az is, hogy mivel push-up-osat keresek iszonyatosan leszűkül a lehetőség és mire feleszmélek, körbejártam a boltot. Na de ennyi regélés elég. A lényegre térek. :D

Szóval amióta szükségem van tömésre, úgy érzem, hogy már nem kell olyan sok tömés, mert a fogamzásgátló miatt nőtt a mellem és hála az égnek a kisebb is, és remélem, hogy nő tovább. :D

Régen anya vett nekem szilikonos melltartó tömést. Ezeket párosan lehet kapni, de nyilván a mi esetünkben csak az egyikre van szükség. Ezt ugyanoda be tudod rakni (a push-up-os esetében) mint a textil tömést. Szóval ez elég sokat dob rajta, de ha nem lenne elég, akkor a textillel kiegészítheted. Vigyázni kell azonban, mert a túl sok tömés szintén meglátszik. Viszont ez már nem annyira feltűnő. Eleinte én is ezt csináltam, de aztán valahogy elég lett két db textil tömés és a probléma megoldva. Így sem ugyanakkora teljesen, de egy kis különbség természetes mindenkinél.

Nálam ez vált be. Egyébként a szilikont lehet különböző formában kapni. ami nekem volt, az olyan formájú volt mint a textil tömés, viszont van olyan is, ami egész kerek és a melledre kell tenni azt hiszem és úgy veszed fel a melltartót. De ezt már nem ismerem. Az üzletekben biztosan segíteni fognak.

Ha van kedved vagy szeretnél még kérdezni, szívesen beszélgetnék még veled erről. Magamon kívül senkit nem ismerek aki hasonló gondokkal küzd. Segíthetnénk egymásnak, viszont azt már email-ben kéne. Ha tudnék írni neked akkor most is úgy válaszoltam volna, de az oldal nem engedi, hogy felvegyem a kérdezővel a kapcsolatot. (vagy csak én vagyok béna :D)

2009. nov. 4. 22:05
 8/20 A kérdező kommentje:

Küldtem üzit neked, köszike.

egyébként pasik valaszolna valaki? de tényleg normálisan, h ti mit reagalnatok ilyen helyzetben...

2009. nov. 6. 19:22
 9/20 anonim ***** válasza:
65%

Én nem mondanék semmit,a nők többségének nagyobb az egyik melle.Ha valaki szeret,akkor így is szeret.

Ez annyira mellékes.A fiúkat általában nem zavarja,csak mell legyen.A normálisabbját. A mindennapokra jó a pusappos melltartó,hogy az egyik feléből kiveszed a tömést,a másikból nem. Semmi jelentősége nincs.Nyugodj meg.

2009. nov. 16. 19:23
 10/20 Andrewka ***** válasza:
65%

Én speciel ha már odaáig eljutok valakivel h ágyba bújjunk akkor nem fogok azért felöltözni és hazamenni mert nem egyforma a két melle. Mert nem a két mell és az egy lyuk miatt fekszem le vele hanem az egész lénye miatt. Úgyhogy nem kell aggódnod. Ha gátlásos vagy emiatt akkor célszerű megbeszélnetek. Nem is azért h felkészítsd rá hanem h tisztában legyen vele h neked ez lelkileg gondot jelent.

22/f

2009. nov. 16. 19:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!