Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tud tenni egy csaj ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tud tenni egy csaj ha szőrös a feneke? És feketék a szőrszálak a nyílás környékén?

Figyelt kérdés
A borotva nem jöhet szóba gondolom mert megerősíti a szőrszálakat. A kozmatikusnál ez a környék meg olyan ciki, nem?
2009. nov. 4. 14:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
ezen csak a tizenéves csürhék feszülnek. normális férfit nem fog zavarni ha kicsit szőrös.
2009. nov. 4. 15:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

felejtsétek már el ezt, hogy a borotva megerősíti a szőrszálakat!

ilyen nem létezik. azért tűnik úgy, mert a borotvával levágod a szőrt a legvastagabb részénél, (ugyebár lefelé vastagodik egy szőrszál), és amikor elkezd nőni, azt látod meg először.

ne hagyd megnőni a szőrt ilyen egyszerű. még ha megerősítené is, akkor sem látnád, mivel ápolt ember létedre, mindig leszeded nemde?:)

2009. nov. 4. 16:38
 13/13 anonim ***** válasza:
88%
Én megértem a kérdezőt...Igenis erősödik ne mondmár, hogy nem :D ugyanis mikor elkezdtem borotválni a lábamat még egész puha volt először aztán egyre erősebb lett...mikor nagy akkor is érezni, hogy erősebb...hónalj is ugyanez.Ammm amúgy nagyon zavaró lehet mikor borostásodik, mert hacsak nem minden este szedi le akkor kellemetlen érzés lesz.
2009. nov. 4. 17:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!