Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tud tenni egy csaj ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tud tenni egy csaj ha szőrös a feneke? És feketék a szőrszálak a nyílás környékén?

Figyelt kérdés
A borotva nem jöhet szóba gondolom mert megerősíti a szőrszálakat. A kozmatikusnál ez a környék meg olyan ciki, nem?
2009. nov. 4. 14:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

Még ha meg is erősítené, akkor mivan? Úgyis mindig leborotválod, de amugy leírom mert hihetetlen h ennyit nem tudnak az emberek.

Ha kiszőkítenéd a fekete szőrszálaid, pár nap múlva látnád a lenövést, mert a testeden lévő szőrszálak is nőnek, ugyan úgy, mint a hajad, és idővel ugyan olyan fekete lenne megint, és nem azért mert lekopik a festék, mert ha kiszőkíted akkor kiszívod belőle a pigmenteket, hanem mert kihullik! Szóval egy szőrszálat lehet h leborotválsz 1x vagy 10x, utána az kipereg és nő helyette új. Szóval ezzel az erővel borotválhatod, de én inkább ajánlanám az epilátort. Ki lehet bírni, egyáltalán nem olyan érzés, mint intim tájékon.

2009. nov. 4. 14:07
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem gyantára gondolt nem szőkítésre..
2009. nov. 4. 14:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a gyantát tudnám ajánlani nem erősödik meg a szőr! de nem a legkellemesebb érzés..
2009. nov. 4. 14:20
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Egy fingás + egy öngyújtó és a probléma elég:)
2009. nov. 4. 14:21
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Végbélnyírás :D
2009. nov. 4. 14:34
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Kérd meg anyukádat, hogy huzigálja ki csipesszel
2009. nov. 4. 14:39
 7/13 anonim ***** válasza:
40%
Második: Te végigolvastad??????????? Amit írtam a legelején????:DDD Sztem nem....
2009. nov. 4. 14:43
 8/13 anonim válasza:
100%
A kozmetikusnál mi lenne ciki ? szerinted nem ez a feladata? :\\\\ nem azért fizeted h miért ciki miért nem ha meg ciki epilálja
2009. nov. 4. 14:46
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Kutyakozmetikus esetleg? Az úgysem törődik vele,hogy mit trimmel éppen.
2009. nov. 4. 15:02
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

borotváld vagy epiláld rendszeresen.

ne törődj azzal hogy megerősödik e vagy sem. Akár erős akár nem, egy nőnek ne legyen szőrös a feneke.

vagy még egy lehetőség. égettesd ki lézerrel. lézeres szőrtelenítésnek nevezik. kérdezd kozmetikusodat.

2009. nov. 4. 15:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!