Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nagy kérés ez? 24 F
Először is: rossz vagyok a szexben. Nincs apelláta, nincs "de", az vagyok. A helyzetem megértéséhez ezt tudni kell.
Kettő: csak prostituáltakkal voltam együtt és ezután is kizárólag velük fogok (AKAROK!) szexelni.
A bajom az, hogy egyszerűen nem tudok fejlődni, jobb lenni a szexben (hamar elmegyek). A kérésem csupán annyi lenne, hogy sokáig bírjam, jól nyaljak, ezzel legalább egy kis élvezethez juttassam azokat a nőket, akiknek fizetek a szexért. De nem megy, nem sikerül. És szerintem nem is fog ezek után.
Nem kérek extra dolgokat. Nem kell barátnő, párkapcsolat, nem érdekel a házasság, gyereket sem szeretnék. Ezek helyett egy sokkal apróbb dologgal is beérném. Bőven elég nekem az, ha néha elmehetek egy prostituálthoz és élvezetet nyújthatok neki - akár a saját élvezetem árán is!
De mégsem jön össze. (Bezzeg a sok önimádó majomnak.:D)
Miért?
Tényleg olyan nagy kérés ez?
24 F
Neked korai magömlésed van. Menj el urulógushoz, és ha ott nincs szervi oka, akkor szexuálpszichológushoz.
Nem vicc! Az urulógus írhat fel gyógyszert, vagy mutathat technikákat, a pszichológus pedig a lelki okait derítené fel. Ilye egyszerű. Rengetegen küzdenek hasonló problémával.
Pl én is úgyérzem korai a magömlésem, de elmentem pszichiáterrel szorongás miatt. Adott rá SSRI-t, amitől jól vagyok, és "mellékhatásként" jóval tovább bírom. Most vizsgálják ezt a fajta hatását, és lehet korai magömlésre is felírják tudatosan nemsokára.
Vagy kipróbálhatod a lidocain sprét, ami kissé elérzésteleníti a fütyköst, így nyersz 10-15 perc tiszta szex időt. Nem próbáltam még, de egy szexuálterapeuta oldalán olvastam.
Tudom, hogy az van. És attól, hogy rengetegen küzdenek ilyen gonddal, még én kiemelkedhetek közülük azzal, hogy én vagyok a legrosszabb.
A pszichológussal az a bajom, hogy ő is olyan mint itt, egyesek: nem a korai magömlésemmel fog foglalkozni, hanem azzal, hogy ne prostituáltakhoz járjak, szerezzek barátnőt (mert ő is azt hinné, hogy nekem ez a jó, és biztos vagyok benne, hogy meggyőzni nem lehetne).
A lidocain spray-jel meg az a bajom, hogy elég furán nézne ki prostiknál fújni magam...
Proxima, pont te mondod, hogy hülye vagyok, amikor te (a részletes magyarázat ellenére) rögtön elkezdtél barátnőt ajánlani?
Egyébként meg légszíves emeld ki az előző kommentemben, hogy hol fikáztam le a válaszolót?
És nem a lehetőségeket zárom ki, egyszerűen csak belegondolok, mi történne az adott "megoldások" során/után!
“ A pszichológussal az a bajom, hogy ő is olyan mint itt, egyesek: nem a korai magömlésemmel fog foglalkozni, hanem azzal, hogy ne prostituáltakhoz járjak, szerezzek barátnőt (mert ő is azt hinné, hogy nekem ez a jó, és biztos vagyok benne, hogy meggyőzni nem lehetne). „ – Ezt honnan tudod ?
Egyrészt a pszichológust/pszichiátert egyáltalán nem izgatja, hogy te kivel akarsz együtt lenni és kivel nem, nyilván elmondja a véleményét, de aztán átvált egy másik hullámhosszra, hogy közös nevezőre kerüljön a pácienssel, elvégre azért fizetik.
Másrészt a pszichológusok/pszichiáterek nem mind egyformák, egy jó pszichológus/pszichiáter olyan, mint egy bizalmi ember, aki szaktudással rendelkezik, tehát kár, hogy sokan csak a negatív példák alapján ítélik meg ezt a területet.
Ezenkívül egy szakember néha sokkal többet hozhat felszínre a problémád gyökeréről, mint amit te valaha is eltudsz képzelni.
25: Azért kérdezek, mert érdeke3la véleményetek. Azt viszont aláírom, hogy sok "megoldással" kapcsolatban szkeptikus vagyok.
26: Ácsi,nem vagyok pszichológus ellenes!
De szinte biztos vagyok benne, hogy a többség által normálisnak tartott életmódot erőltetné!
# 27 - Nem állítottam, hogy pszichológus-ellenes lennél. Viszont ahogyan te is írtad, sok alternatív eljárással kapcsolatban szkeptikus vagy és ezzel lehet, hogy saját magadat zárod ki a megoldás lehetőségétől.
Persze kérdés, hogy ki mit tart megoldásnak. Neked egyelőre az is elfogadható, hogy az általad leírt úton jársz. Ha megelégeled, majd más szemszögből is látni fogod a dolgokat.
Nem sertesnek szanom, de szerintem nem vagy teljesen tisztaban azzal, hogy mit csinal egy pszichologus es hogy zajlik egy feltaro terapias kezeles.
Amennyiben jartal mar pszichologushoz es a kezeles ugy zajlott, hogy valamit eroltetni probalt es a sajat elkepzeleseit akarta raderoltetni, akkor egy kivetelesen kokler "szakembert" sikerult kifognod.
De szerintem egyebkent inkabb elso korben urologushoz kellene elmenned.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!