Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Olyan nagy kérés ez? 24 F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nagy kérés ez? 24 F

Figyelt kérdés

Először is: rossz vagyok a szexben. Nincs apelláta, nincs "de", az vagyok. A helyzetem megértéséhez ezt tudni kell.

Kettő: csak prostituáltakkal voltam együtt és ezután is kizárólag velük fogok (AKAROK!) szexelni.

A bajom az, hogy egyszerűen nem tudok fejlődni, jobb lenni a szexben (hamar elmegyek). A kérésem csupán annyi lenne, hogy sokáig bírjam, jól nyaljak, ezzel legalább egy kis élvezethez juttassam azokat a nőket, akiknek fizetek a szexért. De nem megy, nem sikerül. És szerintem nem is fog ezek után.

Nem kérek extra dolgokat. Nem kell barátnő, párkapcsolat, nem érdekel a házasság, gyereket sem szeretnék. Ezek helyett egy sokkal apróbb dologgal is beérném. Bőven elég nekem az, ha néha elmehetek egy prostituálthoz és élvezetet nyújthatok neki - akár a saját élvezetem árán is!

De mégsem jön össze. (Bezzeg a sok önimádó majomnak.:D)

Miért?

Tényleg olyan nagy kérés ez?

24 F

2013. szept. 14. 16:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Hagyd rá, nem képes megérteni.
2013. szept. 14. 17:02
 12/29 A kérdező kommentje:

10-es:Az összes válaszodból süt a prostituáltak elleni általánosítás és a helyzetükkel kapcsolatos tudatlanság.

És még én vagyok az értetlen.

Te meg azt értsd már meg, hogy baromira nem érdekel a párkapcsolat. Értem, hogy miként működnek a párkapcsolatok, és az abban zajló szex, de ha nem akarok párkapcsolatot mit tudok tenni?

Az meg nettó baromság, hogy csak barátnő mellet lehet tanulni. Rengetegen vesztették el egyéjszakás kalandban, ahol tudtak teljesíteni. Tehetségnek hívják.

2013. szept. 14. 17:05
 13/29 anonim ***** válasza:
Urologusnal es/vagy szexualpszichologusnal jartal mar a problema okainak kideritese erdekeben?
2013. szept. 14. 17:12
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

" Rengetegen vesztették el egyéjszakás kalandban, ahol tudtak teljesíteni. Tehetségnek hívják. " - Ez az, ami neked nincs. Legalábbis a saját eszmefuttatásod szerint.

Megvan a válasz a kérdésedre.

2013. szept. 14. 17:26
 15/29 anonim ***** válasza:
esetleg kérd meg a prostikat hogy tanítsanak, ha már fizetsz, legalább legyen belőle hasznod, kérd meg őket hogy mondják el mikor jó, mikor nem, hogy csináld hogy jobb legyen
2013. szept. 14. 18:45
 16/29 A kérdező kommentje:

14-es: Tudtam, hogy nem vagyok tehetséges. a Kérdés, hogy miért nem tudok fejlődni.

15: Írtam, hamar elmegyek. Ergo nem tudnak normálisan tanítani.

2013. szept. 14. 19:40
 17/29 anonim ***** válasza:

Azért, mert ha " nincs tehetséged " ( a te gondolatmenetedet használva ) + még egy olyan módszert is választasz, amely nem a kölcsönös tanításról szól, akkor nem csoda, hogy felébredsz 40 évesen egy sorozat prostival a hátad mögött és még mindig fogalmad sincs arról, hogy hogyan kell kielégíteni egy nőt.

Az ilyen nőket azért fizetik általában, hogy kielégítsék a férfiakat és nem azért, hogy megtanítsák azokat miként elégítsék ki őket. Ezért nem is fognak úgy viszonyulni a férfihoz, mint egy barátnő, aki úgy irányítja a pasit, hogy az neki is örömet okozzon, ergo az adott pasi sem fog sokat tanulni az ilyen szex során, ha ezenkívül nulla tapasztalattal rendelkezik. A prostit nem azért fizeted, hogy tanítson téged, hanem azért, hogy megmutassa amit ő tud.

2013. szept. 14. 22:26
 18/29 A kérdező kommentje:
És akkor mi magyarázza azt, hogy rengetegen kielégítik ôket?
2013. szept. 14. 22:35
 19/29 anonim ***** válasza:

Gondolom a lányok mondták, hogy kielégítik őket...

Csak azt felejtették el mondani, hogy az ellenszolgáltatásként nyújtott, előre megbeszélt összeggel és nem szexuálisan.

2013. szept. 14. 22:59
 20/29 A kérdező kommentje:
Pont, hogy szexuálisan. De neked hiába mondom, annyi sztereotípia él benned a prostituáltakkal kapcsolatban.
2013. szept. 15. 08:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!