Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hnap megyek elöször barátomékhoz! Mi férne ilyenkor már bele?
Kérdező
ne puffogj, aki itt feltesz bármilyen kérdést annak tisztába kell lennie azzal hogy kap ilyen meg olyan válaszokat is
Már három hete együtt jártok, az már komoly idő... :-P
Azt hiszem, én engedném, hogy megfogja a kezem. És elmennék vele egészen egy étteremig.
a szende szűz elég erős volt. igaz. bocsi. és nem szexeltünk és nem is úgy tervezem. de egyébként télleg érdekel h te nem voltál még ugy h vkit iszonyatosan kivántál, minden percben széttépted volna legszivesebben? és nem csak hormonok hanem érzelmek is álltak emögött? és én ezt még tényleg nem érzem olyan durvának.akkora bűn h jót akarok a barátomnak? és ha igy le lettem hurrogva mi a véleményed az egyéjszakás kalandokról? olyanból is sok van, én velem nem fordult elő és nem akarom.
Na, én írtam a "szende szűz" választ. Válaszolok a kérdéseidre: Dehogynem voltam úgy, h iszonyatosan kívántam valakit! Csak hát az ember visszafogja magát az elején, h ne higyjék könnyű prédának. Ja, és annál jobb lesz, amikor végre megtörténik. Az egyéjszakás kaland undorító,de ezt biztos te is így gondolod. Hogy érted azt, h jót akarsz a barátodnak? Khm..khm..bocsi, de ez egy kicsit olyan khm..khm..
én 16 vok és 3 hónap után petting volt össz-vissz.sztem max petting és kész.bár én azért még azzal is várnék :S
sztem csak aludj a karjaiban és smároljátok beszélgessétek át az éjjelt hidd el feltöltő lesz és a kapcsolatak is jót tesz :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!