Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hnap megyek elöször barátomékh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hnap megyek elöször barátomékhoz! Mi férne ilyenkor már bele?

Figyelt kérdés
majdnem 3hete vagyunk együtt (tudom h kevés idő, ö21 én 17) ö már kétszer nálunk aludt, de szinte semmi nem volt mert nekem megvolt, szóval a felsö lekerült és én nadrágon belül is jártam:P de ö nem. nem ő az elsö barátom de szűz vagyok. szeretem őt és szeretném majd vele elveszteni de csak MAJD(még fiatalnak tartom magam és kevés az eddig együtt töltött időnk). de félek h nem bírunk majd magunkkal ö nagyon forró vérű és mondta is h bekészíti a gumit (elötte mondta h csak az lesz amit én akarok). ennyi idő után ti meddig mennétek el...?
2009. nov. 3. 12:09
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
49%
orál anál szadó :DDDDDDDDDDDDDDD
2009. nov. 3. 12:12
 2/30 anonim ***** válasza:
84%
Majdnem 3 hét?? Komoly. Csókig.
2009. nov. 3. 12:15
 3/30 anonim ***** válasza:
83%

Azt írod MAJD, akkor nem értem mi a kérdés?

"szeretem őt és szeretném majd vele elveszteni de csak MAJD"

2009. nov. 3. 12:16
 4/30 A kérdező kommentje:
első válaszoló höhö nagy poén. a második szende szűz... nézzd meg a kérdések és ill válaszokban lévő adatokat. pl mennyi idő után feküdtetek le az aktuális partneretekkel. a válaszolók nagy átlagja egy hónapot írt. csók? furcsa... ahogy gondolod. a harmadik válaszolónak pedig ugy gondolom h csak MAJD akarom, de kiváncsi vagyok a véleményetekre:).
2009. nov. 3. 12:24
 5/30 anonim ***** válasza:
77%

3. vagyok

Soha nem terveztem meg előre hogy meddig fogok elmenni így erre tanácsot se tudok adni

2009. nov. 3. 12:27
 6/30 anonim ***** válasza:
76%
Mosás, főzés belefér.
2009. nov. 3. 12:27
 7/30 anonim ***** válasza:
85%
az én pasim fél évet várt anno, míg lefeküdtem vele. 3 hónap után volt petting. 3hét után még tényleg csak csókolóztunk... és ez nem az őskorban volt, hanem 4éve. Sztem nagyon korai 3hét után a petting, de Te tudod mit csinálsz. viszont véleményekre voltál kíváncsi, így nem kéne leszólni azt, aki elmondja mit gondol. 26/L
2009. nov. 3. 12:28
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem ülj bele, abból baj nem lehet.
2009. nov. 3. 12:30
 9/30 anonim ***** válasza:
53%
Ha mindenki 1 hónap után lefekszik a társával az itteni válaszolók közül, akkor minek kérdezed mit tegyél? :) 3 hét majdnem egy hónap, feküdjetek le! de nehogy védekezzetek! fogy a népesség, tegyetek ellene!:))))
2009. nov. 3. 12:31
 10/30 A kérdező kommentje:
haha... jó igaz. szerintem is kevés ez az idő. de előző barátommal nyolc hónapig voltam együtt. vele télleg csak 3hónap után jött a petting és ez igy volt jó. de vele olyan szinten más, annyira kivánom, és olyan nehéz. de most ahogy igy elolvastam a válaszokat végülis igen van abban igazság amit mondtok. mert hiába úúristen csak 2ésfélhete vagyunk együtt. de nem vagyok józan eszemnél ha vele vagyok, szeretem öt. és mindent megtennék érte.
2009. nov. 3. 12:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!