Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szex: ugye nem csak én vagyok ilyen prűd, hogy teljesen elzárkózom tőle?
Engem a hideg is kiráz, ha arra gondolok, hogy a szerelmem mással szeretkezik, nemhogy előttem.
Valószínűleg szakítanék, ha felvetné az ötletét, mert azt érezném, hogy már nem vagyok elég neki.
Akkor lássuk. Mi egy hónap híjján 5 éve vagyunk együtt. És mondhatom h őszintén meg tudjuk beszélni a vágyainkat, gondjainkat. Többszöri átbeszélés után hármassal kapcsolatban a következőkre jutottunk:
Én nem engednék még egy férfit az ágyunkba, féltékeny vagyok és kész. A barátnőm csak az enyém:) Barátnőm sem szeretne másik pasit, megcsalásnak érezné. Ellenben ha szingli lenne egy futó kapcsolatban lehet kipróbálná lightosan. De stabil párkapcsolatban nem. Nem kíván másik férfit.
A plusz egy nő már kicsit bonyolultabb. Mint férfit felizgat két szeretkező nő látványa. Akár ha az egyik a barátnőm is. De párkapcsolatban én sem vágyom arra h másik nőt érintsek vagy ő érintsen engem. Persze ha a lányok csak egymással játszanak az más. Úgy viszont hol az élvezet? Barátnőm sem lenne ellenére egy ilyen felállásnak, de féltékenysége erős annyira h nem viselne el mégegy nőt maga mellett. Kettesben kipróbálná talán egy számára kívánatos lánnyal (némi tapasztalat már van). De lelkileg ezt sem tudná helyretenni magában, megcsalásféle érzés szerinte.
Szerintem egy kapcsolatban nagyon erős kötelékeknek kell lenni h mindenki tisztázni tudja magában miért is van ott a harmadik. Vannak olyanok akik erre nem képesek a természetükből fakadóan. Mások pedig gond nélkül megteszik. Bárki valami hasnolót tervez nagyon őszintének kell lenni egymással és helyrerakni az érzelmeket, mert rámehet a kapcsolat. Tapasztalat.
Én majdnem befürödtem egy ilyen hármas elővezetésével. Még szerencse h tudtunk beszélni nyíltan a témáról, mert kész tényekkel szembeállítva biztos kirakott volna, hogy a lábam sem éri a földet.
22/f
"ott lenne a egy újabb lehetőség, hogy élvezzétek az életet"
Te komolyan nem bírod megérteni, h valakinek ez nem élvezet?? Keress qrvákat és csináljátok 8-asban, ha neked az kell.
"jaj, de bírom, amikor azok papolnak érett kapcsolatról, akik nek a párkapcsolat valójában birtokviszony. miért bántana engem, ha az, akit szeretek, jól érzi magát? mi ebben az éretlenség? és mi lesz a következő, amire féltékeny leszel? egy jó pacalpörkölt, mert "engem sosem ízlelget ilyen jó kedvvel"?"
Te jól vagy? Akkor az szereti igazán a párját, aki megengedi, h mindenáron jól érezze magát, vagyis ha arra van szüksége, 8 nővel/férfival csaljon meg egyszerre? És ha te ezt tudod, akkor vagy boldog, h lám, lám az én párom nincs bezárva, milyen jól érzi magát mellettem?! Hát, kívánok neked ilyen párkapcsolatot, ha ez kell.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!