Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szex: ugye nem csak én vagyok ilyen prűd, hogy teljesen elzárkózom tőle?
Engem a hideg is kiráz, ha arra gondolok, hogy a szerelmem mással szeretkezik, nemhogy előttem.
Valószínűleg szakítanék, ha felvetné az ötletét, mert azt érezném, hogy már nem vagyok elég neki.
1.Nem csalom meg a párom és ő se csaljon meg a szemem láttára.
2. Nem vok biszex, úgyhogy másik csaj kizárt.
3. Olyan pasi ne nyúljon hozzám, akivel nem vagyok párkapcsolatban.
Valóban sok problémát vet fel egy ilyen együttlét, ami a többséget sikeresen távol is tartja ettől. Akik pedig kipróbálják, azok közül sokan csak utólag szembesülnek ezekkel a problémákkal.
Azonban amit írsz: "Valószínűleg szakítanék, ha felvetné az ötletét, mert azt érezném, hogy már nem vagyok elég neki." -az is elgondolkodtató. Nekem túl kategorikusnak tűnik.
Ez a kapcsolatod nem állhat valami komoly alapokon, ha egy szóbeli felvetés hatására egyből szétesik. Neked még sokat lehet ezen dolgozni, hogy erősebb, stabilabb legyél. Akkor egy ilyet is meg tudnál beszélni, közösen feldolgozni a pároddal. Ami jót tesz a kapcsolat stabilitásának, hiszen nem kell egyik félnek sem attól félnie, hogy felvessen bármilyen ötletet. A mostani állapotban ezek szerint félni kell ettől, hiszen a kapcsolat megszűnését okozhatja. Gondolj bele, hogy ez mennyire jó abból a szempontból, hogy merjetek egymással őszinték lenni, beszélni a legbelsőbb érzéseitekről, gondjaitokról is?! Egy komoly, stabil kapcsolatban ez alapkövetelmény, nem valami eget verő különlegesség.
11:52
Attól jó és felnőtt egy kapcsolat, ha belefér a hármas szex? Ekkora baromságot se hallottam még! Épp hogy azok csinálják, akik unják egymást, vagy annyira éretlenek, h nekik a kapcsolat csak a testi élvezetről szól.
11:54:
Nem ettől jó és felnőtt egy kapcsolat. De egy jó és felnőtt kapcsolatba ez is megtörténhet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!