Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hármas szex: ugye nem csak én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szex: ugye nem csak én vagyok ilyen prűd, hogy teljesen elzárkózom tőle?

Figyelt kérdés

Engem a hideg is kiráz, ha arra gondolok, hogy a szerelmem mással szeretkezik, nemhogy előttem.

Valószínűleg szakítanék, ha felvetné az ötletét, mert azt érezném, hogy már nem vagyok elég neki.

2009. nov. 3. 11:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%
ugyanígy gondolom ahogy te!!!!! De az én párom tuti nem hozná fel úgy ahogy én se!!! mi 2en tökéletesek vagyunk egymásnak!!!!!!:):) 24/L
2009. nov. 3. 11:08
 2/22 anonim ***** válasza:
80%
Elsősorban nem az szokott ezzel a gond lenni hogy ki mennyire szereti a másikat, ésatöbbi. Az viszont már kérdéses hogy ezzel a dekadens keveredéssel hogyan birkózik meg az ember pszichológiailag. Hidd el hogyha ezt páran megcsinálnák, mentálisan esnének szét, nem a szívük csorbulna. Én is beszélgettem erről a barátnőmmel, és tulajdonképpen mindkettőnk véleménye azon volt hogy kipróbálnánk a dolgot, de aztán lebeszéltük magunkat, mert beláthatatlan következményei lehetnek, amik nem biztos hogy megérnék a kalandot.
2009. nov. 3. 11:25
 3/22 anonim ***** válasza:
74%

1.Nem csalom meg a párom és ő se csaljon meg a szemem láttára.

2. Nem vok biszex, úgyhogy másik csaj kizárt.

3. Olyan pasi ne nyúljon hozzám, akivel nem vagyok párkapcsolatban.

2009. nov. 3. 11:27
 4/22 anonim ***** válasza:
83%

Valóban sok problémát vet fel egy ilyen együttlét, ami a többséget sikeresen távol is tartja ettől. Akik pedig kipróbálják, azok közül sokan csak utólag szembesülnek ezekkel a problémákkal.

Azonban amit írsz: "Valószínűleg szakítanék, ha felvetné az ötletét, mert azt érezném, hogy már nem vagyok elég neki." -az is elgondolkodtató. Nekem túl kategorikusnak tűnik.

Ez a kapcsolatod nem állhat valami komoly alapokon, ha egy szóbeli felvetés hatására egyből szétesik. Neked még sokat lehet ezen dolgozni, hogy erősebb, stabilabb legyél. Akkor egy ilyet is meg tudnál beszélni, közösen feldolgozni a pároddal. Ami jót tesz a kapcsolat stabilitásának, hiszen nem kell egyik félnek sem attól félnie, hogy felvessen bármilyen ötletet. A mostani állapotban ezek szerint félni kell ettől, hiszen a kapcsolat megszűnését okozhatja. Gondolj bele, hogy ez mennyire jó abból a szempontból, hogy merjetek egymással őszinték lenni, beszélni a legbelsőbb érzéseitekről, gondjaitokról is?! Egy komoly, stabil kapcsolatban ez alapkövetelmény, nem valami eget verő különlegesség.

2009. nov. 3. 11:42
 5/22 anonim ***** válasza:
34%
egy kapcsolatnak fel kell noni az ilyen dolgokhoz
2009. nov. 3. 11:52
 6/22 anonim ***** válasza:
70%

11:52

Attól jó és felnőtt egy kapcsolat, ha belefér a hármas szex? Ekkora baromságot se hallottam még! Épp hogy azok csinálják, akik unják egymást, vagy annyira éretlenek, h nekik a kapcsolat csak a testi élvezetről szól.

2009. nov. 3. 11:54
 7/22 anonim ***** válasza:
12%
sok önző prűd p.csa. ott lenne a egy újabb lehetőség, hogy élvezzétek az életet, erre ti csak a féltékenységetekkel meg irigységetekkel tudtok foglalkozni. szánalom.
2009. nov. 3. 12:06
 8/22 anonim ***** válasza:
53%

11:54:

Nem ettől jó és felnőtt egy kapcsolat. De egy jó és felnőtt kapcsolatba ez is megtörténhet.

2009. nov. 3. 12:32
 9/22 anonim ***** válasza:
19%
jaj, de bírom, amikor azok papolnak érett kapcsolatról, akik nek a párkapcsolat valójában birtokviszony. miért bántana engem, ha az, akit szeretek, jól érzi magát? mi ebben az éretlenség? és mi lesz a következő, amire féltékeny leszel? egy jó pacalpörkölt, mert "engem sosem ízlelget ilyen jó kedvvel"?
2009. nov. 3. 12:38
 10/22 anonim ***** válasza:
85%
sem én, sem a férjem nem menne bele.. a lányokat utálom, idegen fa.sszal meg alapból nem bújok ágyba.. nálam totál bukta ez a 3as marhaság.. 25/nő
2009. nov. 3. 13:18
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!