Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez a lányoknál?
Figyelt kérdés
Sok lány irja itt, meg hallottam már egy két lánytol is, hogy "kiprobálta" milyen együtt lenni egy lánnyal. Csók, meg simogatás... meg ilyesmik. Gondolom mindenki eltudja képzelni. És, ők azt mondják, hogy heterok, meg csakis a fiukat szeretik, de kiváncsiak voltak... Egyszerűen nem értem... Énis sokmindenre kiváncsi vagyok, de nem tenném meg semmi pénzért... És akkor azt mondják a lányok, hogy "csak" kiváncsiak voltak... Hogy van akkor ez? Majdnem mindegyik lányban megvan egykis lezbikussági hajlam? Vagy hogy? Valaki mondja már el...2009. nov. 3. 09:24
21/21 anonim válasza:
Globális felmelegedés van, ne csodálkozzatok!
Nem értem, hogy mitől van az, hogy az emberek szeretik a leszbikusokat, ők meg büszkén mondják, hogy "szívesen kipróbálnám egy másik csajjal" (bezzeg ha férfi mondaná ugyanezt a saját nemére...).
Én azokat az embereket utálom, akik a női leszbikusokat szeretik, de a férfi melegeket kiirtanák. Na én ezeket dobnám gázkamrába.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!