Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy van ez a lányoknál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van ez a lányoknál?

Figyelt kérdés
Sok lány irja itt, meg hallottam már egy két lánytol is, hogy "kiprobálta" milyen együtt lenni egy lánnyal. Csók, meg simogatás... meg ilyesmik. Gondolom mindenki eltudja képzelni. És, ők azt mondják, hogy heterok, meg csakis a fiukat szeretik, de kiváncsiak voltak... Egyszerűen nem értem... Énis sokmindenre kiváncsi vagyok, de nem tenném meg semmi pénzért... És akkor azt mondják a lányok, hogy "csak" kiváncsiak voltak... Hogy van akkor ez? Majdnem mindegyik lányban megvan egykis lezbikussági hajlam? Vagy hogy? Valaki mondja már el...
2009. nov. 3. 09:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg, hogy mi volt erről a vélemény 100 éve, és mi ma. Vagy kérdezd meg a nagymamád, hogy mennyire volt divatban az ő korában a lányok közötti csók és szex.

Ez csak az új korcs világ terméke.

2009. nov. 3. 13:18
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
hülyeség,hogy minden nőben leszbi hajlamok lennének.. engem már a puszta gondolatától is elkap a hányinger..pfpfpf.. hogy én..egy másik lányt csókoljak,vagy valami..pf basszus..ocsmány..blööö
2009. nov. 3. 13:24
 13/21 anonim ***** válasza:
77%
Akárhogy is van, nekem kb 200 férfi ismerősömből csak egy homoszexuális és csak egy biszexuális fiút ismerek, tehát a maradék (tudomásom szerint) mind heteroszexuális. Míg a 100-200 lány ismerősömből még ha heteroszexuálisnak is vallják maguk, a legtöbb kipróbálta már lánnyal a csókot vagy a szexet, vagy ki akarja próbálni, de biztos, hogy gondol rá. Csak egy (azaz 1) lány ismerősöm van, aki hányingert kap a gondolattól. Míg a fiúk még baráti alapon sem ölelkeznek a haverjaikkal, még poénból sem. Ezen érdemes elgondolkodni, mert tényleg a lányoknál sokkal természetesebb és gyakoribb az ilyesmi, viszont a fiúknál ritkább és sokkal természetellenesebben hat...
2009. nov. 3. 14:13
 14/21 Andrewka ***** válasza:
77%
Nagyon sok nő/lány van aki kipróbálja, kipróbálná lánnyal. Ilyen világot élünk. Menő, meg vagáyn csaj aki szereti a puncit is. Naná h kipróbálják. Akkor meg már miért ne élvezzék.
2009. nov. 3. 14:13
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is ismerek 2 lányt legjobb barátnők..

mind2nem van pasija és

közben ők smároolnak...

hát..:S

undorito!

én soha nem tenném meg!

17/L

2009. nov. 3. 18:37
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
Nincs mindenkiben hajlam, van akit taszít. Én mondjuk kipróbalnám.19l
2009. nov. 3. 22:54
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az a különbség,hogy a lányok egész kicsi koruktól nagyon bizalmasak egymáshoz...aztán angyobb korban is mindent megbeszélnek...és együtt esnek át azon az ugynevezett "kiváncsi" korszakon,éshát ki az aki legközelebb van és a legkézenfekvőbb? hát a barátnő...

én is fantáziáltam már róla,de mihelyt blegondoltam komolyabban,elundírodtam....áh..csókot nem tudnék elképzelni,de mondjuk hogy valaki kielégítsem orálisan azt igen..érdekes...de nem mindenkivel...és undinak találom,csak néha kiváncsi leszek..de ugysem merném megtenni élesben,és ez így jó sztem..

2009. nov. 8. 19:48
 18/21 anonim ***** válasza:
71%

Persze, hogy nincs mindenkiben hajlam! Én például undorodom a nőktől, ha meglátok egyet meztelenül, hánynom kell... sajnálom (nem sajnálom), de ez van.

20/l

2009. nov. 8. 20:07
 19/21 anonim ***** válasza:

egyszer élünk, szerintem nem "hiba" és nem lesz ettől senki se homokos! Inkább próbálja ki és bánja meg, minthogy azt bánja h soha nem próbálja ki...

15L

2009. nov. 8. 20:21
 20/21 anonim ***** válasza:
55%
én csajom is probálta de sztem tök aranyos ha 1 lányban van leszbi hajlam de attol még fiuval jár valojában mert szerintem ettöl nyitottabb a szex többi terén is
2009. nov. 8. 21:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!