Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez a lányoknál?
Nézd meg, hogy mi volt erről a vélemény 100 éve, és mi ma. Vagy kérdezd meg a nagymamád, hogy mennyire volt divatban az ő korában a lányok közötti csók és szex.
Ez csak az új korcs világ terméke.
Én is ismerek 2 lányt legjobb barátnők..
mind2nem van pasija és
közben ők smároolnak...
hát..:S
undorito!
én soha nem tenném meg!
17/L
szerintem az a különbség,hogy a lányok egész kicsi koruktól nagyon bizalmasak egymáshoz...aztán angyobb korban is mindent megbeszélnek...és együtt esnek át azon az ugynevezett "kiváncsi" korszakon,éshát ki az aki legközelebb van és a legkézenfekvőbb? hát a barátnő...
én is fantáziáltam már róla,de mihelyt blegondoltam komolyabban,elundírodtam....áh..csókot nem tudnék elképzelni,de mondjuk hogy valaki kielégítsem orálisan azt igen..érdekes...de nem mindenkivel...és undinak találom,csak néha kiváncsi leszek..de ugysem merném megtenni élesben,és ez így jó sztem..
Persze, hogy nincs mindenkiben hajlam! Én például undorodom a nőktől, ha meglátok egyet meztelenül, hánynom kell... sajnálom (nem sajnálom), de ez van.
20/l
egyszer élünk, szerintem nem "hiba" és nem lesz ettől senki se homokos! Inkább próbálja ki és bánja meg, minthogy azt bánja h soha nem próbálja ki...
15L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!