Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Yasminelle fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yasminelle fogamzásgátlót szedek most kezdtem el 1 hónapja, és az elsö levél elis fogyott most vagyok a szünetbe! Már a 2 napnál vagyok, és félek hogy nem jön meg, és a párommal már éltünk szexuális életett! Szerintettek mit csináljak? Van baj?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
A menzeszed melyik napján vetted be a gyógyszert? ha az elsö napon, akkor elvileg az elsö naptól védett vagy. Ha késöbb vetted be, akkor viszont egy hét után kellene már védenie, de megéri megvárni az egy hónapot! Mindenesetre nem kell izgulnod még van ideje h megjöjjön, mivel a 2-4 napon kell h megjöjjön!
2009. nov. 2. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem kb 4. napra szokott megjönni
2009. nov. 2. 19:16
 3/6 A kérdező kommentje:
igen az elsö napon vettem be mikor megjött! de a párommal már az 5-dik napon leis feküdtünk! és holnap lesz már a 3 dik nap hogy még nem jött meg! jajjj remélem nincsen baj!
2009. nov. 2. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
ne izgulj, nem vagy terhes mar ved a tabletta.
2009. nov. 2. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
nem abban a másodpercben szokott megjönni amikor beveszed az utolsó tabit... attól vérzel ilyenkor, mert a szervezeted nem kapja meg azt a hormonmennyiséget, amit a többi 21 napon igen. akkor kezdesz el vérezni amikor az agyad ezt "észreveszi", és reagál rá, van akinek csak 4-5 nap után szokott. én lassan 3 éve szedem szintén a yasminelle-t, szerdán veszem be az utolsót és csak hétfőn jön meg, szóval nyugi.
2009. nov. 3. 16:22
 6/6 A kérdező kommentje:
és ha nem jön meg a 7 nap alatt?
2009. nov. 3. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!