Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon sértő hallani a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon sértő hallani a barátnőmnek, amikor a farokverős élményeimet mesélem neki?

Figyelt kérdés

én 16, ő 15

még nem volt egyikünknek sem része testi szerelemben egyáltalán

konkrétan még nem mondtam neki, hogy kényeztethetnénk már egymást, de láttszik rajta, hogy megtagadja a testi örömöket

Lehet, hogy mégis rossz néven veszi, hogy miért nem együtt csinálunk ilyesmiket?

korod, nemed írd

2009. nov. 2. 13:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nah figy, 18 éves pécs környéki csaj vok remélem minden fontos infőt megkaptál rólam xD és most a válasz:

hát én barátommal 1 éve vagyok együt és én spec élvezném ha ilyesmi élményeit megosztaná velem, vagyis azért azt nem ha egész nap erről regélne de nekem nagyon bejön az 5let hogy ezeket a dolgokat osszuk meg egymással :D am ne regélj neki sokat erről heti 2-3 alkalom elég is különben uncsi lesz a dolog ^^ am meg én azt csinálnám hogy megkérdezném tőle, hogy van e kedve segíteni :) és csináld azt hogy elkezded csókolgatni szépen a száját átmászol nyak tájékra majd jöhet a fülcimpa és fül mögötti bőr(imádóóóm)...simized az oldalát , hasát...ilyesmik :D tuti azért nem szereti ezt a témát mert még nem tudja milyen jó dolog ^^ vezesd rá és akk már őt is érdekelni fogja a dolog és ki tudja mi lesz pár hónap múlva? :P

jah és persze a legfontosabb, hogy mindezt finoman tedd, h neki is tetszen...

és még vmi kérdezd meg tőle, hogy tetszene e neki ha előtte vernéd ki :D én imádnám ha barátom csinálná előttem de nem mertem felvetni...de majd fogom :D és ha belemegy figyelj arra, hogy lassan csináld, húzd el...mielőtt elmennél hagy abba pár secig és folytasd néha lassabban néha gyorsabban :D wááá... istenem arról írok amit szívesen látnék xD jah és igen azokat a cseppeket amik kijönnek eleinte ne sajnáld szétkenni a makkodon ^^ de izgatóan csináld h jól lássa ^^ én tuti rá cuppannék 5-6 perc után a dákóra xD

2009. nov. 4. 16:28
 12/13 anonim válasza:

nem feltétlenül zavarja...szerintem. :) engem nagyon betud índitani ha a pasim elmeséli a farokverős sztorijait. :$ nekem nagyon tetszik. :)

de esetleg mondd neki h jól esne ha segítene...kielégítene szájjal is. :)

sok sikert. ;)

2009. dec. 1. 16:18
 13/13 anonim válasza:
az igen sértö a lányok szemében mert lebecsülöd öket de sokszor jobb verni mint dugni egy buta csajszit .....
2010. febr. 6. 20:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!