Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon sértő hallani a barátnőmnek, amikor a farokverős élményeimet mesélem neki?
én 16, ő 15
még nem volt egyikünknek sem része testi szerelemben egyáltalán
konkrétan még nem mondtam neki, hogy kényeztethetnénk már egymást, de láttszik rajta, hogy megtagadja a testi örömöket
Lehet, hogy mégis rossz néven veszi, hogy miért nem együtt csinálunk ilyesmiket?
korod, nemed írd
nah figy, 18 éves pécs környéki csaj vok remélem minden fontos infőt megkaptál rólam xD és most a válasz:
hát én barátommal 1 éve vagyok együt és én spec élvezném ha ilyesmi élményeit megosztaná velem, vagyis azért azt nem ha egész nap erről regélne de nekem nagyon bejön az 5let hogy ezeket a dolgokat osszuk meg egymással :D am ne regélj neki sokat erről heti 2-3 alkalom elég is különben uncsi lesz a dolog ^^ am meg én azt csinálnám hogy megkérdezném tőle, hogy van e kedve segíteni :) és csináld azt hogy elkezded csókolgatni szépen a száját átmászol nyak tájékra majd jöhet a fülcimpa és fül mögötti bőr(imádóóóm)...simized az oldalát , hasát...ilyesmik :D tuti azért nem szereti ezt a témát mert még nem tudja milyen jó dolog ^^ vezesd rá és akk már őt is érdekelni fogja a dolog és ki tudja mi lesz pár hónap múlva? :P
jah és persze a legfontosabb, hogy mindezt finoman tedd, h neki is tetszen...
és még vmi kérdezd meg tőle, hogy tetszene e neki ha előtte vernéd ki :D én imádnám ha barátom csinálná előttem de nem mertem felvetni...de majd fogom :D és ha belemegy figyelj arra, hogy lassan csináld, húzd el...mielőtt elmennél hagy abba pár secig és folytasd néha lassabban néha gyorsabban :D wááá... istenem arról írok amit szívesen látnék xD jah és igen azokat a cseppeket amik kijönnek eleinte ne sajnáld szétkenni a makkodon ^^ de izgatóan csináld h jól lássa ^^ én tuti rá cuppannék 5-6 perc után a dákóra xD
nem feltétlenül zavarja...szerintem. :) engem nagyon betud índitani ha a pasim elmeséli a farokverős sztorijait. :$ nekem nagyon tetszik. :)
de esetleg mondd neki h jól esne ha segítene...kielégítene szájjal is. :)
sok sikert. ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!