Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon sértő hallani a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon sértő hallani a barátnőmnek, amikor a farokverős élményeimet mesélem neki?

Figyelt kérdés

én 16, ő 15

még nem volt egyikünknek sem része testi szerelemben egyáltalán

konkrétan még nem mondtam neki, hogy kényeztethetnénk már egymást, de láttszik rajta, hogy megtagadja a testi örömöket

Lehet, hogy mégis rossz néven veszi, hogy miért nem együtt csinálunk ilyesmiket?

korod, nemed írd

2009. nov. 2. 13:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

pö.csöm ki van már ezekkel a kamu kérdéses statisztikai adatgyűjtős kérdésekkel.

Szerinted van itt olyan hülye, aki beveszi, hogy ez komoly? Egy 16 éves fiú nem fogalmaz így, ahogyan te és nem ilyen problémái vannak. keressetek cseten ilyen alanyokat, hogy kikérdezzétek mi a véleményük erről-meg arról.

100 km-ről ordít, hogy mire megy ki ez a kérdés ( is).

És ami a legnyílvánvalóbb, kort és nemet is írjunk... minek? ha tényleg választ akarnál, tök mindegy hogy 27/F vagy 19 /L válaszol.

2009. nov. 2. 13:54
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
első válaszolónak...mindenki magából indul ki...lehet,hogy te 16 évesen nem tudtál igy fogalmazni. ő tud. ennyi
2009. nov. 2. 14:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
lehet biztos hogy sértő, elkezded neki mesélni a farokverős élményt, és esetleg megkérdezheted tőle, mondanád sokkal jobban esne ha te csinálnád, meg esetleg szájjal is kielégíthetne
2009. nov. 2. 14:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi egyáltalán a kérdés??? Szerintem pedig tökre összevisszaságot írt, és nem tudom mit akar kihozni ebből..
2009. nov. 2. 14:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Mire kell itt válaszolni?
2009. nov. 2. 14:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, engem rohadtul nem érdekelne miként veri a barátom magának...
2009. nov. 2. 14:55
 7/13 anonim ***** válasza:
engem érdekel h hogyan veri magának a barátom :P de annak nem örülnék ha arrol magyarázna mingig... :S
2009. nov. 2. 15:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem tuti rosszul esne...
2009. nov. 2. 17:02
 9/13 anonim ***** válasza:

14:25-ös nek üzenem, amit most ide nem írok le. magadból indulsz ki te, hogy te nem tudtál így fogalmazni anno.

Amúgy ha egy kis intelligenciával bírnál nagyjából tudnád, hogy egy mai 16 éves fiúnak kb. milyen a szóhasználata, és ha valakinek ilyen lenne esetleg, akkor nem ilyen idióta kérdést írna ki... kissé ellentmondásos.

Egy marha intelligens 16 éves srác, válogatott szóhasználattal azt kérdezi, hogy gáz-e hogy farokverős storykat mond...:D

ha te meg beveszed te bajod :)))

2009. nov. 2. 18:27
 10/13 A kérdező kommentje:

Tehát a barátnőmnek kellemetlen lehet-e azt hallgatni, hogy verem a farkam naphosszat?

és most akkor az a baj, hogy túl parasztul fogalmaztam, vagy az, hogy választékosan?

és aki meg azt hiszi, hogy kamu az egész, az ne szóljon hozzá!

2009. nov. 2. 20:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!