Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom gumi nélkül fenékbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom gumi nélkül fenékbe dugott és elélvezett bennem. Lehet tőle valami bajom?

Figyelt kérdés
fiatal, 15 éves srác vagyok és pár hete kezdtem csak a szexet
2008. júl. 2. 11:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ezentúl mindig legyen nálam óvszer a zsebemben? neki és nekem is ez volt az első
2008. júl. 2. 14:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az első válaszoló. Hát elég furcsa, hogy már a 15 évesek körében is van ferde hajlam. Nem bántani akartalak, csak hát.. khmm.. nem mondok semmit, mert nem a véleményemet kérdezted. Az, hogy lehet-e bajod: Igen lehet. Akármilyen betegséget összeszedhettél tőle. És ha elég gyakran csináljátok akár aranyered is lehet, ami nem kellemes élmény. Ha neked ez tetszik akkor csináld. De van egy pár hely/ember ahol eléggé elítélik ezeket...
2008. júl. 2. 14:35
 13/19 anonim ***** válasza:
42%
Buzi kurva anyátok huzzatok melegfelvonulni inkább!
2008. júl. 2. 15:17
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
Vigyázz, mert ha nem védekeztek akkor megtermékenyülhetsz és a végbélen keresztül igen fájdalmas tud lenni egy szülés, az abortusz pedig kizárt.
2008. júl. 2. 15:17
 15/19 anonim ***** válasza:
37%

Izetlen buzi:S:S

Egyre jobban fajul el a mai világ..15 éves buzik..egyre jobb....

Ám, 95% hogy F A K E

2008. júl. 2. 16:33
 16/19 anonim ***** válasza:
37%
15 éves vayg és seggberaktak? Ki sem próbáltad nővel? Pffff... nem tudom mi bajod lesz de az biztos h meg is érdemled...
2008. júl. 2. 17:26
 17/19 anonim válasza:
40%

pfff. Mostmár télleg sok itt a buzi!

Inkább próbáldki nővel! Ha nem megy akkor lehetsz még buzi.

De ha neked így jó , ja és elnefelejts elmenni a BUZIFELVONULÁSRA!!!

2008. júl. 2. 20:00
 18/19 anonim ***** válasza:
60%

szerintem se egészem okés az egész,de a fiú nem a vélemélyeteket kérdezte,hanem csak egy kérdést.

Figyelj,szerintem is próbáld ki nővel.Bár nem egészen értem,hogy hogy történhetett ez.Lelkileg abszolút nem viselt meg?Élvezted?

2008. júl. 3. 17:13
 19/19 A kérdező kommentje:
igen élveztem...
2008. júl. 4. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!