Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom gumi nélkül fenékbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom gumi nélkül fenékbe dugott és elélvezett bennem. Lehet tőle valami bajom?

Figyelt kérdés
fiatal, 15 éves srác vagyok és pár hete kezdtem csak a szexet
2008. júl. 2. 11:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
59%
azt mondom, hogy fiú vagy és egy fiú dugott fenékbe? pffff egészségedre. Amúgy nem lesz tőle semmi bajod... Max egy jó kis fertőzést összeszedhetsz tőle
2008. júl. 2. 12:01
 2/19 anonim ***** válasza:
56%
mondod*
2008. júl. 2. 12:01
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
A nemi úton terjedő betegségeken kívül semmi,ráadásul ha pasi már nem volt szűz,meg amúgy is ha szűz volt van aki örökletesen magába hordozza a vírust,na meg persze a higiénia is elmaradt,itt még előfordulhat pár bacilus és fertőzés,de ti tudjátok.De miért pont pasival,pont első alkalommal,talán először lánnyal kellene próbálkoznod nem,azt sem tudod milyen lehet és már is tudod hogy csak a pasik jók neked? Ha meg a kérdés kamu,remélem akkor felvilágosítottalak és így már legalább tudod mire számíthatsz mielőtt seggbe rakatod magad a haveroddal!
2008. júl. 2. 12:12
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
Legfeljebb kitágul a segged, aranyér, véres széklet, más bajod nem lesz.
2008. júl. 2. 12:19
 5/19 anonim válasza:
81%

mindenképpen használjatok óvszert, már csak az aids elkerülése végett,

én egy 17 éves srácot ismerek, aki fenékbe dugatja magát, hát kinek a pap, kinek a papné

2008. júl. 2. 12:34
 6/19 anonim ***** válasza:
89%

most azért mert ez a szerencsétlen a sajàt neméhez vonzodik,nem kell bàntani.eleve a kérdése màs volt.

a leggyorsabban,és a legkönnyebben a végbélnyilàsnàl terjed a bacilus,nem szabad gumi nélkül csinàlni anàl szexet!!!nem tudom,hogy a sràcot miota és mennyire ismered,azt sem tudod kikkel volt elötted,de ha ö is szüz volt,attol még lehet hogy nem volt egészen tiszta ott lennt(érted?)hàt most nem azt mondom hogy szaladj dokihoz ,és mondd el neki,mit csinàltàl,de ha valami furcsa panaszod lenne,akkor sajnos muszàly dokihoz menni.és legközelebb ha csinàlsz hasonlot,mindegy melyik nemmel,csak gumival!!!!!!!!!

2008. júl. 2. 12:41
 7/19 anonim ***** válasza:
91%

Ez (a higiénián túlmenően) attól függ, hogy a barátod mennyire él vagy élt aktív szexuális életet! Ha gyakran váltogatja a szexpartnereit, akkor nagyon könnyen összeszedhettél valami szexuális úton terjedő betegséget, én a helyedben egy pár hát múlva kivizsgáltatnám magam (csak a biztonság kedvéért...)- még akkor is, ha nem jelentkeznek tünetek. Most ínkább nem is írom, hogy mi az a betegség, ami leggyakrabban a homoszexuálisok körében terjed és akár évekig tünetmentesen benned lappang...

Amúgy szerintem sem gáz ha meleg vagy, legalább felvállalod :) De ezentúl vigyázz jobban magadra!

2008. júl. 2. 13:15
 8/19 anonim ***** válasza:
86%
Figyelj,nekem is van 1 ismerősöm,aki valószinűleg biszexuális...neki is volt ilyen élményben része...még él,de persze az istenért se menne el az orvoshoz,pedig ki tudja,milyen baja van(egészségügyi)..én is javasolnám,hogy elmenj az orvoshoz. Lelkileg nem viselt meg ez az egész?csodálkoznék,ha nem..
2008. júl. 2. 13:18
 9/19 anonim ***** válasza:
86%
Ne csinálj ilyen hülyeségeket hogy gumi nélkül hagyod, max akkor ha már egy normális kapcsolatod van amiben egyikőtök sem kefél félre így minimális a veszély. Szerintem menj vizsgálatra minél előbb.
2008. júl. 2. 13:54
 10/19 anonim ***** válasza:
86%

-HIV

-Szifilisz

-Chlamydia

-Gonorrhea

-És az összes többi nemi úton (is) terjedő betegség

2008. júl. 2. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!