Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mist mit csináljak? Lefeküdtem egy fiúval, és azóta nem érdekelnek a lányok. Srácokra vágyom minden szempontból, de csak csalódok, ugyanis senki nem akar normális párkapcsolatot.
Figyelt kérdés
És most a lányok már nem nagyon érdekelnek:( Most mit csináljak? Így sosem lesz boldog életem, és még csak családom sem?:(2009. nov. 1. 13:33
1/21 anonim válasza:
Fiú, vagy lány vagy? Számomra ez nem egyértelműen derült ki. Hány éves vagy?
2/21 anonim válasza:
Nem értelek pontosan? Meleg vagy?
Hány éves vagy?
5/21 anonim válasza:
Szerintem fiú a kérdező,ha lány lenne,nem lenne így elkeseredve amiatt,h csak a fiúk érdeklik :) Amúgy hidd el,vannak olyan melegek is,akok normális kapcsolatra vágynak,majdcsak megtalálod az igazit,ha tényleg meleg vagy.De biztos vagy te ebben?Mennyi idő telt el azóta,h azzal a fiúval lefeküdtél?
6/21 A kérdező kommentje:
fiatal vagyok, és fiú vagyok, és eleinte csak szórakoztam a szexualitásommal, hogy vajon meddig tudok elmenni, de miután kipróbáltam, már a lányok nem vonzanak ugyanúgy szexuálisan, állandóan fiúk járnak z eszembe:S életem legnagyobb hibája volt ez:(
2009. nov. 1. 13:40
7/21 A kérdező kommentje:
1 hete történt
2009. nov. 1. 13:41
8/21 anonim válasza:
sztem előbb próbáld ki egy lánnyal is, lehet,hogy az jobb. ha cs az egyik oldalt ismered, akkor ne ítélj. lehet h biszex leszel..
9/21 A kérdező kommentje:
már voltam lánnyal...
2009. nov. 1. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!