Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Homoszexuális fiúk, a ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális fiúk, a ti véleményetekre vagyok kíváncsi. Attól már valaki H. szerintetek, ha vágyik egy másik fiú csókjára?

Figyelt kérdés

a kérdés adott:) döntsön el ez egy vitát köztem, és egy másik tag között.

Még hozzáteszem azt, hogy a srác már volt lánnyal, és élvezte is.

2009. nov. 1. 00:20
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
csak azt mondom, hogy a simogatás és az érzéki dolgok szépek, hiába 2 fiú csinálja.
2009. nov. 1. 00:53
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem állsz épp győzelemre (másik tag) - amúgy az hogy sokan nyomják el magukban (még a 3/4-et is elhiszem)az tuti igaz.De valahogy én annyira elnyomom hogy eszembe se jutna?Mert nem kell erre figyeljek vagy ilyesmi - egyszerűen meg se fordul a fejemben.
2009. nov. 1. 00:53
 23/29 A kérdező kommentje:
Hát nem állok sajnos győzelemre... de tudni kell veszíteni is. Ettől még én nem fogom magamat homoszexuálisnak tartani, maradok az általam már leírtaknál.
2009. nov. 1. 00:55
 24/29 anonim ***** válasza:
nem értem én ezt :D (írja egy sima b*zi)
2009. nov. 1. 00:56
 25/29 anonim ***** válasza:
Amúgy -mint már írtam-a melegekkel sincs bajom(most nem a felvonulókra gondolok,az más)csak valahogy belém azt nevelték a férfi férfi,a nő nő.És a videón amit linkeltél -na hát az a két tag nem férfi,már bocs.És ha így folytatják,nem is lesz az egyik sem.Egy férfi ne kényeskedjen,ne legyen EMO-s(bár azt még kinövi)és legfőképp NE AKARJON nőnek látszani.Ne legyen koszos és büdös de ne is fesse magát mondjuk.Ez talán szélsőséges de pl aki egy felvonuláson esküvői ruhát vesz fel-szóval le sem írom mit érdemelne.Én se égetek rózsaszín zászlókat...
2009. nov. 1. 01:04
 26/29 A kérdező kommentje:
Jó, hát lehet elmozdulok más felé én is most hogy a vita a végéhez közeledik, talán nem is a férfi tetszik benne, hanem a lányt látom az ilyenekben. ez elképzelhető, na mind egy. én alszom, mára jó éjt!
2009. nov. 1. 01:07
 27/29 anonim ***** válasza:
Ettől nem leszel se b*zi se biszex. Ahhoz érzések is kellenek... de gondolom sosem voltál még pasiba szerelmes, sosem akartál még járni egyel sem, és sosem akartál még egyet sem megfektetni:D Szóval mindaddig hetero maradsz és kész.
2009. nov. 1. 02:24
 28/29 anonim ***** válasza:
Kéne külön bu*zi kategória...
2009. nov. 1. 06:48
 29/29 anonim ***** válasza:

van bnőm meg minden ilyesmi de azért van egy két srác akivel lehet h leállnék csokolózni...de csak akkor ha ismerem közelről és jóban vagyunk stb..nem feküdnék le vele meg semmi ilyesmi de lehet egy csokót elkérnék tőle..

írta vki : csak akkor pasi vki ha kemény? van akinek nem adott az alkata az én vagyok a kemény gyerek stílushoz én is nagyon vékony, aranyos arcú fiú vagyok nekem nagyon röhejesen állna ha megprobálnám kigyurni magam és izmoznék itt mkinek h nagyon kemény vagyok.-.-"

2009. nov. 1. 20:41
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!