Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Homoszexuális fiúk, a ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális fiúk, a ti véleményetekre vagyok kíváncsi. Attól már valaki H. szerintetek, ha vágyik egy másik fiú csókjára?

Figyelt kérdés

a kérdés adott:) döntsön el ez egy vitát köztem, és egy másik tag között.

Még hozzáteszem azt, hogy a srác már volt lánnyal, és élvezte is.

2009. nov. 1. 00:20
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
31%
nem
2009. nov. 1. 00:23
 2/29 anonim ***** válasza:
94%
Ha más pasik csókjára vágyik, akkor vagy meleg vagy biszex.
2009. nov. 1. 00:26
 3/29 anonim ***** válasza:
88%
Nem feltétlenül, de a csók egy érzelemmel telt dolog, szóval ha valaki erre vágyik, nagy eséllyel meleg vagy bi.
2009. nov. 1. 00:26
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
2-1 ide :D - a másik tag -ha az én véleményem is számít akkor már 3-1.Szerintem nagy eséllyel minimum biszexuális hajlamai vannak.Ja,nem vagyok homoszexuális.
2009. nov. 1. 00:29
 5/29 anonim ***** válasza:
56%
Meleg nem lesz tőle, esetleg biszex, de az emberek nagy részében megvan a biszexuális hajlam, csak elnyomják magukban. Aztán ez időnként előjöhet, akár ilyen formában is. :) Persze az emberek szeretnek mindenre címkéket aggatni, úgyhogy a válaszom röviden: nem, attól, hogy valakiben van ilyen irányú érdeklődés, még nem változik meg a szexuális orientációja.
2009. nov. 1. 00:31
 6/29 A kérdező kommentje:
Egyébként rólam van szó. Csak azért kommentálom ezt most így utólag, mert a kérdésemet olvasva úgy vettem észre, hogy az nagyon olyanra sikeredett, mintha csak egy "tegyük fel hogy..." szituációs kérdésre keresném a választ.:)
2009. nov. 1. 00:33
 7/29 anonim válasza:
47%
Fúúúúj bmeg...
2009. nov. 1. 00:33
 8/29 anonim ***** válasza:
Na áááállljjj...Engem anno érdekelt milyen a szex nővel,meg is tettem.Ha valakit érdekel milyen csókolózni férfival,erre nem lehet ezt beáltalánosítani ?!(másik tag) :)
2009. nov. 1. 00:35
 9/29 A kérdező kommentje:
00:31 hasonló dolgokat fújok én is egy másik topicban:) az emberek 3/4 e biszexuális állítólag, persze valamelyik oldala a szexualitásnak az esetek többségében domináns, de a hajlam az megvan az emberek 3/4 ében, csak a társadalom miatt ez nagyon mélyre el tud süllyedni, de még a leg vadabb szkinhedből is előásható:P
2009. nov. 1. 00:36
 10/29 anonim ***** válasza:

Az.

[link]

2009. nov. 1. 00:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!