Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz-e, hogy rákkeltő hatású...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz-e, hogy rákkeltő hatású anyagok vannak a spermában?

Figyelt kérdés
Valamelyik kérdésnél olvastam(gégerák, hasonlók), nem xtném, ha oráldologtól baja lenne barátnőmnek.
2008. júl. 1. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Akkor ennyi erővel méhrákot is okoz.... Soha többé ne sexelj.
2008. júl. 1. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

biztos a here rák is attol alakul ki, meg a méhrák is.

de hogy.

semmi baja nem lesz a barátnödnek.

2008. júl. 1. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Szia! A HPV vírus terjedhet nemi érintkezéssel, és ez néhány nőnél valóban okozhat méhnyakrákot. Olvashatsz róla a neten is. Ma már van szűrése.
2008. júl. 1. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

Egy teljesen egészséges férfi spermájával semmi gond sem lehet. Szerintem a legtöbb sztorit, azok a nők találják ki, akik nem részesítik előnyben az orális szexet. Természetesen ezzel nincs is gond, mindenki maga dönti el, de ha valamit nem akarunk, akkor azt mondjuk meg, és ne storizkassunk.

Petranova

2008. júl. 1. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Én úgy tudom, hogy kimondottan egészséges. :) 7%-a kálium. Én fogyasztom rendszeresen. Jót tesz a szívműködésnek.
2008. júl. 1. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:
28%

Természetesen igaz.

Ezért van olyan sok rákos megbetegedés, hiszen végső soron minden ember spermából keletkezik.

Sok nőnél okoz gégerákot a sperma.

A dohányzás viszont kifejezetten gyógyítja a rákot, tehát orális szex után mindenképpen szívjon el egy pipát a barátnőd.

2008. júl. 1. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

persze!

Mennyi rákos kisbaba van a földön...

héé?

nem lehet h te is?..:)

2008. júl. 5. 13:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezt olyan emberek terjesztik akik vallási okokból illetve frigidségből elutasitják az orális szexet.

Én nem hallottam soha hogy valaki ettől kapott volna közvetlenül gégerákot mert ilyesmi nem létezik.

A szex egészséges, nem egy lapon emlitendő a dohányzással.

2008. júl. 24. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!