Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kukacok a spermában lehetséges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megax kérdése:

Kukacok a spermában lehetséges?

Figyelt kérdés
Van egy kis edényem amibe maszturbálás után felfogom a spermát, de nem szoktam kimosni minden nap. Néha gyűlik benne akár hetekig is. Tegnap még semmi fura nem volt benne aztán mára 4-5 kukac megjelent benne. Fehér kis tekergőző nyavajások. Ezeket vmi rovar tette bele vagy belőlem jöttek? korábban sose vettem észre ilyesmit most kicsit megijedtem -.-' eggyáltalán lehetséges ilyesmi?
2011. jún. 15. 10:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
K.u.r.v.á.ra gustusos ember vagy, az tény. De gondolom beköphette a légy és csontkukacokat láttál benne.. tanácsom: Zsepibe küldd a cuccost és utána le a wc-n..
2011. jún. 15. 10:10
 2/13 bikfic999 válasza:
Kóstold meg milyen íze van nyald meg, ha édeskés akkor veled lesz a baj
2011. jún. 15. 10:23
 3/13 anonim ***** válasza:

Gyűlik benne akár hetekig is????????????????????

Atyaég!!! Ez gusztustalan! :(

Ne csodálkozz.ha megkukacosodott, ez ebben az esetben még normálisnak is tekinthető. DE mond hogy a kis edénykét nem valahol az ágyad alatt tartod, tele ....???

2011. jún. 15. 10:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Úristeeeeeen!Te nagyon beteg vagy és rohadt gusztustalan!!!!Undorító!!!
2011. jún. 15. 10:28
 5/13 anonim válasza:
Miért gyűjtöd a spermádat hetekig???
 6/13 A kérdező kommentje:
nem ott tartom
 7/13 anonim ***** válasza:
hát gratulálok ehhez -.-" undorító...
2011. jún. 15. 10:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ezek a Magyarországon újonnan megjelent faj, az albán spermaféreg lárvái.

A mikroszkopikus méretű peték rajta vannak zöldségen, gyümölcsön, növényeken de más állatoktól is el lehet kapni, amennyiben a hús nincs kellően átsütve.

Rákerülhetnek a kézre, és aki koszos kézzel maszturbál, annak a kezéről a húgycsövön át felúsznak, majd az ondóvezetéken át a herékbe vándorolnak. Sertéikkel erősen kapaszkodnak a belső szövetállományba ezért a vizeletürítés sem sodorja ki őket. Az ondóvezetéken át a mellékherékbe kerülnek, ahol az ott tárolódó spermiumok könnyen hozzáférhető fehérjeforrást biztosítanak nekik. Ott növekednek, gyarapodnak. Amíg olyan sokan nem lesznek hogy az illető már fájdalmat érez a heréiben, mert feszítik a mellékherék falát. Ekkor szokott orvoshoz fordulni.

Ebben a kései fázisban azonban már nem sokat lehet tenni. A kezelés a herék sebészeti úton történő eltávolításában merül ki. Sajnálom.

Na jó, ez nem igaz ám. Csak én találtam ki. De gondolom te sem vagy akkora böszme hogy kis edénykébe tárolod az ondódat hetekig.

2011. jún. 15. 10:31
 9/13 anonim válasza:
Ha spermabankba szánod, annak nem ez a módja. Ha meg büszkélkedni szeretnél a "termésedben", ez egy elég beteg és nem higiénikus megoldása. Tehát kézmosás, rárántasz, zsepi, wc-n lehúzod a cuccot, és megint kézmosás. És akkor lesz több kukac.
2011. jún. 15. 10:32
 10/13 A kérdező kommentje:
belátom kicsit igénytelen vagyok higiénia terén... de képzeljétek a múlthéten rendet raktam... azért szépérzékem van. szeretem a tisztaságot meg a rendet, csak lusta vagyok... és ezért gyakran beáldozom...
2011. jún. 15. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!