Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A spermában vannak olyan anyagok, amit ha lenyel egy lány akkor nő a melle?
Figyelt kérdés
Azt halottam hogy ha egy csaj lenyeli a spermát,nő a melle,mert abban olyan anyagok vannak. Ez igaz? Nem én találtam ki neten olvastam.2009. júl. 24. 11:31
1/8 anonim válasza:
Nyugodtan lenyelheti.Simán megemésztődik és nem nő a melle és terhes sem lesz.Viszont arcpakolásnak nagyon jó.Szépít,kisimit a pattanások elmúlnak.
2/8 anonim válasza:
jah ha a neten olvastad akkor úgy is van, megbízható forrás... ez az a duma amivel a pasik ráveszik a buta libákat a szopásra.
3/8 anonim válasza:
Ha nőne tőle, nem 75B-t hordanék. :) Vagy csak én vagyok egy biológiai selejt?! ;D
4/8 anonim válasza:
Uramisten!!!!Ekkora ökörséget!!!
5/8 anonim válasza:
Életkortól függ.
Mivel a fiatal lányok melle a rántott csirkétől is nő, ebben meg sok a fehérje, a válasz IGEN. Határozottan. :P
6/8 anonim válasza:
sőt, a tej majdnem ugyanolyan fehér mint a sperma, szóval ha sok tejet iszol akkor is nő a melled. ezen logika alapján.
7/8 anonim válasza:
Hát akkor az összes 13körüli lány akinek még nincs nagy melle szerezne egy pasit és leszopná párszor csakhogy nőjön a melle....
Nem hiszem h ez igaz lenne!
Hiszen ha genetika alapján nézzük a dolgot és a lánynak nincs melle,de a család női tagjának sincs nagy melle akkor ha ő gyakran szopja le a párját akkor majd megnő.kicsit érdekes lenne,nem gondolod?
8/8 anonim válasza:
OFF 12:08 -> egyesekben se logikai se humorérzék nincs. :D :D :D ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!