Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szétfeszít belül a Rock&Roll rugója, mit tegyek?
a p#rnó uncsi,nem az igazi,és leépít.barátnőm/ jelölt nincs.és ez a probléma....
érzem,h szét feszít a tesztoszteron,ingerült vagyok feszült,és nagyon gyakran azon jár az eszem,de csak ezért nem megyek el k@rvázni,és nem akarok szórakozni se mással se önmagammal.
de érzem,h ez a szituáció maga alá gyűr.nem tudom,h mitévő legyek.(sportolok ha ez számít)
22 F
eszméletlenek vagytok:)az a bajom,h már nem akarom kiverni kicsit kinőttem ebből a korból.kellene egy barátnő,akivel nem azért szexelek,mert csak arra kell,hanem tök jól érzem magam vele,és Ő is velem,és ezért fogunk szexelni.
de nem találok ilyet ez a baj....és ezé kínlódok.
akkor nem jó helyen keresed, mert biztos, h vannak normális csajok a közeledben csak valószínű nem teszel semmit annak érdekében, hogy a helyzet változzon. azért sok sikert. és a rock&roll rugója egy jó szám (Y)
17/L
"nem akarom kiverni kicsit kinőttem ebből a korból"
ezen jót röhögtem. beszélsz itt hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!