Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egy ribanc de szerelmes vagyok. Az ellentét szétfeszít. Tanács?
Szakíts vele!!
Hiszen lehet, hogy a barátaidnak (fiúk) is csak az a véleménye a csajról, hogy "hú de megb@sznám."
És különben sem jó gy ribanccal járni.
ha szereted el kell fogadnod a múltját is
Biztos vagy benne h ien könnyű vérű mert lehet h csak pletyka az meg gyorsan terjed és mindenki a saját szája íze szerint formálja
most ott állnék melletted olyat bevernék te!!!
húúúú nagyon felment az agyvizem!
hogy mondhatsz ilyet??? ha szereted?
azért ribanc a barátnőd mert volt több pasija is vagy hogy sok csávóval szexelt!
hogy lehetsz ennyire maradi!!!
én 15-21 éves koromig azt se tudom hány csajjal voltam!!
az nem bűn ha egy fiatal legyen az fiú lány szétszexeli az agyát is ha védekezik és nem ad senkinek semmi nyavaját ebben én nem látok semmi rosszat
ha mindezt később egy komoly kapcsolat mellett csinálja akkor már gáz
de mint mondtad biztos hogy megállt avval az élettel ugyhogy nem értem miért rágod magad a múlton inkább örülj hogy te állítottad le!
ÉS ÉN KÉRLEK NE RIBANCOZD LE TÖBBET A BARÁTNŐDET!!!
25 F
Ez kb olyan, mint ha én azt mondanám, h többé az apámhoz hozzá sem szólok, mert kislánykoromban sokszor kiabált velem,és olyan is volt, h durván megvert... De nem tehetek róla, h szeretem. Viszont tudom, h változott ő is, meg én is. És most már eszem ágában sincs haragudni rá emiatt, sőt, essen le a karom, ha róla bármi rosszat mondok. Múltja mindenkinek van. Biztos vagyok benne, h neked is. Nem vagyunk makulátlanok. De mégis el kell fogadnunk a másikat.
Tudod, a szeretet elfelejt, a szeretet nem emlékezik. A szeretet megbocsát. Ha szereted, akkor nem kellene erre emlékezned. Akkor túl kellene tenned magad rajta. Főleg,ha tudod, érted? TUDOD, h csak veled van, és nem csak reméled.
Lépj ezen túl. Ha nem teszed, nem is szereted igazán.
Oké, elismerem, dühében az ember sok mindent mond. De te most nem vagy dühös. Vagy tévednék?
És egyáltalán is, miért baj az, ha több fiúval volt dolga? Addig örülj, míg ezek nem voltak párhuzamosak, és nem csalt meg sem téged, sem mást.
Tényleg beigazolódni látszik a mondás:
Ha egy férfi több nővel feküdt le, akkor adonisz, lepedőakrobata, sztár, de ha egy nőnek volt több partnere, már k*rva...
Ez nagyon szomorú hozzáállás. :(
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!