Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm egy ribanc de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egy ribanc de szerelmes vagyok. Az ellentét szétfeszít. Tanács?

Figyelt kérdés
A barátnőm egy ribanc. Ez nem kérdés. Nem olyan szempontból hogy megcsal vagy ilyesmi. Szeret engem és csak velem van ezt tudom. De amikor nem voltam lefeküdt fűvel fával, minden második nap más fiúval smárolt, belement mindenbe. Engem nagyon zavar hogy ilyen a múltja, de szeretem. Már sokszor gondoltam rá, hogy szakítok vele ez miatt, de mindig arra gondolok, hogy mennyire szeretem és nem akarok nélküle élni. Lassan úgy érzem megőrülök. Szétfeszít ez a bennem dúló két ellentétes érzés. Mit tehetnék?
2010. ápr. 2. 14:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
Ugyanez volt velem is. Csak azután derült ki mekkora ribanc volt, mikor szakítottunk (pár nappal később). Nálam ez eltűntetett minden hiányt, simán túltettem magam rajta.
2010. ápr. 2. 14:13
 2/19 anonim ***** válasza:
53%
Ha biztos vagy benne, hogy csak a múltja ilyen, akkor miért zavar?
2010. ápr. 2. 14:18
 3/19 anonim ***** válasza:
59%

Szakíts vele!!

Hiszen lehet, hogy a barátaidnak (fiúk) is csak az a véleménye a csajról, hogy "hú de megb@sznám."

És különben sem jó gy ribanccal járni.

2010. ápr. 2. 14:19
 4/19 anonim ***** válasza:
56%

ha szereted el kell fogadnod a múltját is

Biztos vagy benne h ien könnyű vérű mert lehet h csak pletyka az meg gyorsan terjed és mindenki a saját szája íze szerint formálja

2010. ápr. 2. 14:20
 5/19 anonim ***** válasza:
53%
az a lényeg, hogy most milyen. felejtsd el a multját. vagy elfogadod, vagy tényleg szakíts vele. igazából nem értem mi a problémád, ha egyszer szeret és most nem csal meg. egyéként meg "k*rvából lesz a legjobb feleség" tartja a mondás
2010. ápr. 2. 14:22
 6/19 anonim ***** válasza:
61%
krvából lesz a legjobb feleség :)
2010. ápr. 2. 14:22
 7/19 anonim ***** válasza:
60%

most ott állnék melletted olyat bevernék te!!!

húúúú nagyon felment az agyvizem!

hogy mondhatsz ilyet??? ha szereted?

azért ribanc a barátnőd mert volt több pasija is vagy hogy sok csávóval szexelt!

hogy lehetsz ennyire maradi!!!

én 15-21 éves koromig azt se tudom hány csajjal voltam!!

az nem bűn ha egy fiatal legyen az fiú lány szétszexeli az agyát is ha védekezik és nem ad senkinek semmi nyavaját ebben én nem látok semmi rosszat

ha mindezt később egy komoly kapcsolat mellett csinálja akkor már gáz

de mint mondtad biztos hogy megállt avval az élettel ugyhogy nem értem miért rágod magad a múlton inkább örülj hogy te állítottad le!

ÉS ÉN KÉRLEK NE RIBANCOZD LE TÖBBET A BARÁTNŐDET!!!

25 F

2010. ápr. 2. 14:28
 8/19 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a ribancokra nem érdemes vesztegetni az idődet.Ezerszer jobbakat találsz náluk,akik szeretnek és hűshégesek hozzád.Az se jó ha mindenki tudja h egy k...a és te vagy éppen az egyik akivel elmehet a bokorba..
2010. ápr. 2. 14:30
 9/19 anonim ***** válasza:
88%

Ez kb olyan, mint ha én azt mondanám, h többé az apámhoz hozzá sem szólok, mert kislánykoromban sokszor kiabált velem,és olyan is volt, h durván megvert... De nem tehetek róla, h szeretem. Viszont tudom, h változott ő is, meg én is. És most már eszem ágában sincs haragudni rá emiatt, sőt, essen le a karom, ha róla bármi rosszat mondok. Múltja mindenkinek van. Biztos vagyok benne, h neked is. Nem vagyunk makulátlanok. De mégis el kell fogadnunk a másikat.

Tudod, a szeretet elfelejt, a szeretet nem emlékezik. A szeretet megbocsát. Ha szereted, akkor nem kellene erre emlékezned. Akkor túl kellene tenned magad rajta. Főleg,ha tudod, érted? TUDOD, h csak veled van, és nem csak reméled.

Lépj ezen túl. Ha nem teszed, nem is szereted igazán.

Oké, elismerem, dühében az ember sok mindent mond. De te most nem vagy dühös. Vagy tévednék?

És egyáltalán is, miért baj az, ha több fiúval volt dolga? Addig örülj, míg ezek nem voltak párhuzamosak, és nem csalt meg sem téged, sem mást.

Tényleg beigazolódni látszik a mondás:

Ha egy férfi több nővel feküdt le, akkor adonisz, lepedőakrobata, sztár, de ha egy nőnek volt több partnere, már k*rva...

Ez nagyon szomorú hozzáállás. :(

24/L

2010. ápr. 2. 14:41
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Ha engem leribancozna a barátom, én dobnám ki. Egyébként miért zavar ennyire? Zavar, hogy te kevesebb csajjal voltál együtt?:D
2010. ápr. 2. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!