Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egy ribanc de szerelmes vagyok. Az ellentét szétfeszít. Tanács?
Dobd ki, úgyis megcsal. A rib.nc az rib.nc marad, akkor is ha kapcsolatban van. Max te nemt udsz arról, ahogy mecsal, de tuti hogy csal.
Ez a "ne a múltját nézd" meg stb, annyira lejárt sablonszöveg. Én a saját bőrömön tapasztaltam, hogy hazugság.
Szerintem örülj neki,hogy úgymond kiélte magát. Ha szeretitek egymást,akkor nincsen semmi probléma. Ahogy telik az idő, úgy merül feledésbe a múltja mások számára is. Én is ugyanígy buliztam és pasiztam a párom előtt. Jó volt, rengeteget szórakoztam,de aztán jött ő....
Aztán pedig felnőttünk, dolgozunk,családot tervezünk. És már nem is emlékszik ezekre senki,mert mások is felnőttek.... Ill.még akkor elfogadták,hogy már másképp bulizok és már van egy ember,akiért érdemes feladni a szabadságot.
Szerintem szakíts vele. Az ő érdekében.
Ha ennyi telik tőled, hogy ő egy ribanc, akkor jobbat érdemel nálad.
............csupán gyermektartást fizethetek tanulópénzként.
Mindent kipróbáltunk, párterápiára is jártunk, de nem oldódott d feszültség szövődménye látn ..............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!