Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen extrém helyen csináltad már a pároddal? Ha nem csináltátok még, akkor hol próbálnátok ki? Kort és nemet is írjatok légyszi.
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 21:57
11/24 anonim válasza:
üzenem 21:58 18Lnek van kocsim,írj emailt:>
13/24 cynic válasza:
22:26 Auschwitz-i gázkamrában még nem? Júúj. Pedig én a helyedben kipróbálnám ;)
14/24 anonim válasza:
anyáddal otthon, még a demizson is végignézte baz+! verd a f@szod máshol
15/24 anonim válasza:
pláza lépcsőházban, pláza tetőterén..tyúkolban:D, 17/L
16/24 cynic válasza:
TYÚKOLBAN! Ahaha... eddigi legjobb :)
18/24 anonim válasza:
Szabadesés közben, ha sokpénzem lesz. :D
19/24 anonim válasza:
Sövény és egy épület fala közt, melletünk az út. Lépcsőház. Lift. Kocsi. Suli. Busz. 16/F
20/24 A kérdező kommentje:
06:43-as..lány vagyok,18 éves:) Nem önkielégítés céljából tettem fel a kérdést,csupán érdekelt,hogy kik szeretik rajtunk kivül a barátommal ezeket a helyeket:)
2009. nov. 1. 22:31
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!