Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen extrém helyen csináltad már a pároddal? Ha nem csináltátok még, akkor hol próbálnátok ki? Kort és nemet is írjatok légyszi.
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 21:57
1/24 anonim válasza:
rét, lépcsőház, tető szalonnasütő bungalló
22 L
2/24 anonim válasza:
Hát én a kocsit választanám, de nem próbáltam...
18L
3/24 anonim válasza:
ágyban kipróbálnám szivesen. sajnos még nem sikerült
eddig csak medencében, traktorban, gardrófszekrényben, mikróhullámú sütőben, asztali fiókban, kutyaházban, vizvezetékben, 3as metrón, és a blahalujza téren a buszmegállóban sikerült...
4/24 anonim válasza:
Strand,vonat,de kiprobálnám a busz hátsó ülésén is.Persze belehalnék ha valaki észrevenne,mégis teljesen felizgat,hogy titokban és valaki megláthat.
5/24 anonim válasza:
Hát ma például sikátorban két garázs között.
Kipróbálnám jakuzziban.
16/L.
7/24 anonim válasza:
Full telelévő Távolsági buszon...még lelkes tábor is van...bár eléggé zavarba voltak :)) Öltöző,pláza wc...stb..stb..stb..F/17
8/24 anonim válasza:
Ez jó téma nagyon! :) 1-2 hete Győr 2. legforgalmasabb útja kellős közepén csináltuk. Igaz éjjel 1-2 lehetett, de a bnőm meztelen volt felül, én meg alul. Igaz ittunk sokat, de lementünk a szobámból csak ezért, mert láttuk, hogy pont ég a villany ott az út közepén, nem mintha a többi nem lenne kivilágítva :) Áh, ez angyon jó volt, de rengeteg ilyesmi volt régebben, most nem gondolkozom tovább...
10/24 anonim válasza:
Hello,én 27éves fiú vagyok.a következő helyeken csináltuk már:
szórakozó hely wécéjében,hegytetőn,mosógépen,kocsiban,motorháztetőn,várban
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!