Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Franciaországban vagy Németors...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Franciaországban vagy Németországban elfogadottabb a homoszexualitás?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 21:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
miért? akkor odaköltözöl?... szerinted erre a kérdésre tud neked bárki is érdmleges használható választ adni????
2009. okt. 30. 21:37
 2/14 anonim ***** válasza:
33%

Sokkal.Ott már nem dobálnak sörösüveggel, csak leköpnek.

-.-"

2009. okt. 30. 21:41
 3/14 anonim ***** válasza:
53%

Nyugodtan menj ki, legalább itthon nem lesz annyi felvonuló mint eddig -.-". Aki nem feltünően meleg, azt sztem itthon sem bántják, legalábbis én így vagyok vele, aki nem "büszke" (értsd jól!) rá hogy meleg, az szimpatikus.

egy kis offtopic: a második válaszlónak üzenem: ÜTVEFÚRÓ!

(ő tudja miről van szó)

2009. okt. 30. 21:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a sulival Németországban voltunk, az aluljáróban kézen fogva jött 2 srác, és szájra puszit is adtak egymásnak. A barátommal megdöbbenve bámultuk, de az ottaniak nem foglalkoztak vele. Szóval igen, elfogadottabb.
2009. okt. 30. 21:46
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Off:ÜTVEFÚRÓÓÓÓ xD

amúgy igaza van kedves előttem szólónak, aki nem dobálja megát úgy, mint egy kXrva, és nem feltűnősködik lépten nyomon, hanem tud viselkedni azt nem is bántják.

2009. okt. 30. 21:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az igazából mindkét helyen elfogadható, hogyha nem divatból, nem túl feltűnően melegek a melegek, ha csak szimplán azt még elnézik(ha nem előttük élik a szerelmüket meg) és nem foglalkoznak velük!
2009. okt. 30. 22:15
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
Melegek alatt csak a pasikat értsük? Mert ahogy elnézem a lányoknak mindent lehet és nem bántják őket...
2009. okt. 30. 22:25
 8/14 anonim válasza:
64%

Próbáld ki!

Sok sikert!

2009. okt. 30. 23:33
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
Ez a sok meleg kérdés! Ha meleg vagy meleg vagy! Nem tök mind1, hogy mások mit mondanak? Akkoris az maradsz! Fogadd el és ne foglalkozz másokkal!
2010. márc. 19. 22:27
 10/14 anonim válasza:
100%

A Francia-i helyzetröl nm tudok semmit.

Nemetorszägban -hivatalos helyzet:hazasohatnak,örökbefogadast nem tudom.

Magäneletben:max. elfogadas.Fel eves kint tartozkodas alatt tapasztaltam.

2010. márc. 19. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!