Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Franciaországban vagy Németors...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Franciaországban vagy Németországban elfogadottabb a homoszexualitás! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Franciaországról nem sokat tudok, de Németországban 3. osztályban a "sexuelle Erziehung" nevezetű tantárgy keretében szexuálisan felvilágosítják a gyerekeket. Ám ez kicsit másképp történik, mint nálunk, az itt megszokott dolgokon kívül, azt is a gyerekek fejébe verik, hogy a homoszexualitás teljesen normális, ugyanolyan szerelem, mint az ellenkező neműek közötti, és el kell fogadni őket.

Én Ausztriában lakom, és itt teljesen megszokott látvány az utcán csókolózó meleg pár.

Vélemények?

2009. okt. 31. 20:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
fogalmam sincs, itt nem szokványos látvány, de nem is kérnék belőle
2009. okt. 31. 20:22
 2/12 anonim ***** válasza:
23%

"Én Ausztriában lakom, és itt teljesen megszokott látvány az utcán csókolózó meleg pár."

Én erre csak azt mondanám, hogy az az ország beteg! Utálom a melegeket és ez így is marad. Egy idézet ehhez: Nem fogadom el a másságot, nem akarok beteges országot! Ha én meglátnék egy meleg párt az utcán akár kézenfogva menni is, kérdés nélkül rugnám szét a pofájukat az acélbetétesemmel.

*Skinhead*

2009. okt. 31. 20:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
hát ez csúnya volt
2009. okt. 31. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Németországnak főleg csak a nyugati fele elfogadó, a keleti, szegényebb részek kicsit gázosak.

Szerintem Fro. egy fokkal jobb, bár a muzulmán bevándorlók tudnak rontani a helyzeten.

2009. okt. 31. 20:26
 5/12 A kérdező kommentje:

"Kedves" skinhead, remélem tudod, ha ilyet írsz, te sem vagy különb náluk.

Nekem igazság szerint az nem tetszik, ha valaki mindenhol reklámozza a szexualitását, legyen az hetero vagy meleg. De kétségtelen, hogy az elöbbi még természetellenes, és egy jóérzésű heteronak gusztustalan is.

2009. okt. 31. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
Minek kell állandóan közhelyekkel jönni?! indig is tudtuk, h a "nagy nyugat" toleránsabb, mi meg maradunk kelet-európai intoleráns csőcselék, ez mindig is így volt...
2009. okt. 31. 20:37
 7/12 anonim ***** válasza:
31%
De csak azért, mert mi jobbikos, náci, fasiszta, antiszemita, hungarista, skinhead vagyunk. Ja meg maradi mélymagyar.
2009. okt. 31. 20:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A vicces az, hogy felmérések szerint Csehországban és Szlovéniában is jobban áll a melegek elfogadása, mint Magyarországon. Sőt Magyarországon is vagy 10 évig minden évben balhé nélkül lement a felvonulás, csak az utóbbi néhány évben vannak ellentüntetők. Találjátok ki, ez vajon összefügg-e azzal, hogy Csehország és Szlovénia élen jár a gazdasági felzárkózásban, miközben nálunk El Qró és csapata gazdasági-társadalmi válságba taszították az országot (ne feledkezzünk meg persze az előző kormányokról sem, ők is mindent megtettek, hogy tönkremenjünk).

Tehát Skinhead kollégának nem azzal van a baja, hogy a magunkfajták buzulnak, hanem azzal, hogy szarban van az ország. Csak éppen annyi vér nincs a pucájában, hogy lámpavasra húzza az összes tolvaj gazembert, ehelyett a melegeknek esik neki, mert minket nem véd éjjel-nappal fegyveres őrség.

Úgyhogy igen, Németországban vagy Franciaországban jobb lenne. Bár én a magam részéről inkább Angliába vagy Svédországba fogok költözni.

2009. okt. 31. 22:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Magyarország az intolerancia hazája!!
2009. okt. 31. 22:35
 10/12 anonim válasza:
34%
hülye B....D
2009. nov. 1. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!