Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Franciaországban vagy Németors...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Franciaországban vagy Németországban elfogadottabb a homoszexualitás! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Franciaországról nem sokat tudok, de Németországban 3. osztályban a "sexuelle Erziehung" nevezetű tantárgy keretében szexuálisan felvilágosítják a gyerekeket. Ám ez kicsit másképp történik, mint nálunk, az itt megszokott dolgokon kívül, azt is a gyerekek fejébe verik, hogy a homoszexualitás teljesen normális, ugyanolyan szerelem, mint az ellenkező neműek közötti, és el kell fogadni őket.

Én Ausztriában lakom, és itt teljesen megszokott látvány az utcán csókolózó meleg pár.

Vélemények?

2009. okt. 31. 20:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%

22.07-es reméljük nem arra akart célozni h szlovéniában azért jobb a gazdasági helyzet mert ők jobban elfogadják a melegeket...:D nagyon remélem h nem, nemszeretem azt amikor élő bizonyítékát látom annak, h a hülye emberek miatt tart az ország ott, ahol.

amúgy sztem franciaországban.

2009. nov. 1. 01:48
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze, úgy gondoltam, hogy a melegek viszik előre az országot. Pl. Amerikában ezért is nem engedik a melegeket a hadseregben szolgálni, túl fontosak ők a nemzetnek, hogy csak úgy megengedjék nekik, hogy az életüket kockáztassák. :)))

Viccet félretéve, természetesen arra gondoltam, hogy ahol jobb a gazdasági helyzet, ott az embereket máris kevésbé idegesíti a másik ember magánélete. És könyörgöm, ne jöjjön senki azzal, hogy négy fal között, meg ne vigye az utcára, hiszen mindenki az utcára viszi a magánéletét: ha találkozik a párjával, szájrapuszival üdvözlik egymást, majd kézenfogva sétálnak tovább, a munkahelyen kiteszik a párjuk fényképét az íróasztalra, ha 1 hétig távol voltak egymástól, a reptéren egymás nyakába ugranak stb... Ezek hiányoznak az én életemből, nem a melegfelvonulás.

2009. nov. 1. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!