Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Franciaországban vagy Németországban elfogadottabb a homoszexualitás! Szerintetek?
Franciaországról nem sokat tudok, de Németországban 3. osztályban a "sexuelle Erziehung" nevezetű tantárgy keretében szexuálisan felvilágosítják a gyerekeket. Ám ez kicsit másképp történik, mint nálunk, az itt megszokott dolgokon kívül, azt is a gyerekek fejébe verik, hogy a homoszexualitás teljesen normális, ugyanolyan szerelem, mint az ellenkező neműek közötti, és el kell fogadni őket.
Én Ausztriában lakom, és itt teljesen megszokott látvány az utcán csókolózó meleg pár.
Vélemények?
22.07-es reméljük nem arra akart célozni h szlovéniában azért jobb a gazdasági helyzet mert ők jobban elfogadják a melegeket...:D nagyon remélem h nem, nemszeretem azt amikor élő bizonyítékát látom annak, h a hülye emberek miatt tart az ország ott, ahol.
amúgy sztem franciaországban.
Persze, úgy gondoltam, hogy a melegek viszik előre az országot. Pl. Amerikában ezért is nem engedik a melegeket a hadseregben szolgálni, túl fontosak ők a nemzetnek, hogy csak úgy megengedjék nekik, hogy az életüket kockáztassák. :)))
Viccet félretéve, természetesen arra gondoltam, hogy ahol jobb a gazdasági helyzet, ott az embereket máris kevésbé idegesíti a másik ember magánélete. És könyörgöm, ne jöjjön senki azzal, hogy négy fal között, meg ne vigye az utcára, hiszen mindenki az utcára viszi a magánéletét: ha találkozik a párjával, szájrapuszival üdvözlik egymást, majd kézenfogva sétálnak tovább, a munkahelyen kiteszik a párjuk fényképét az íróasztalra, ha 1 hétig távol voltak egymástól, a reptéren egymás nyakába ugranak stb... Ezek hiányoznak az én életemből, nem a melegfelvonulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!