Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meddig bírjátok szex nélkül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírjátok szex nélkül?

Figyelt kérdés
Érdekes, mert nekem ha van barátom, akkor szinte mindennap csinálnám, de ha egyedülálló vagyok, akkor mintha "beletörődnék", és elvagyok magammal :)
2009. okt. 28. 20:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

nekem a leghosszabb most nyáron volt...több mint 6 hét..

kórházba voltam olyan sokáig...az agydaganatommal...

da már jobban vagyok...és hát...minden nap akarnám...legalább egyszer...

de ha együtt vagyunk mondjuk 3 napig...akkor megyen az 3x naponta...

nagyon jóóóóóóóóóóóóó :)

2009. nov. 1. 21:08
 22/29 A kérdező kommentje:
Hú szegény...Akkor remélem most már jól vagy! :) És hát igen...A szex az tényleg jó dolog...:)
2009. nov. 1. 21:15
 23/29 anonim ***** válasza:
Én nagyon kívánom manapság nem tudom mi van velem.Néhány nap és már ugy érzem nembirom tovább.És egy héten csak 1x találkozok a párommal:(:(
2009. nov. 1. 21:18
 24/29 anonim ***** válasza:
Ha muszáj akkor hónapokig de normális esetben( vagyis ha van párom) akkor kb 1 napig :) Mert hát nagyon jó de ha együtt vagyunk (mert sajnos egy héten csak 3x találkozunk) akkor megy akár 6x is :D
2009. nov. 1. 21:19
 25/29 anonim ***** válasza:
Ameddig muszáj. 2 év, 2 nap, 2 perc, ha van kivel, minél rövidebb ideig. Nem tudom, nekem, ha van barátnőm, akkor állandóan csak a szexen jár az eszem, ha nincs akkor is:)
2009. nov. 1. 22:00
 26/29 anonim ***** válasza:
Ha nem volt partnerkapcsolatom, akkor évekig is kibírtam, most viszont, hogy van egy klassz kapcsolatom, akkor már az is szenvedés, ha egy-két nap kimarad a szex. Mintha, minél jobb lenne, annál jobban kívánnám.
2009. nov. 1. 22:12
 27/29 anonim ***** válasza:
én bírtam 1 évig is, mert az előző kapcsolatomban nem volt jó a szex (volt, h hónapokig nem volt semmi) és mivel ő volt az első nekem, nem is tudtam, h milyen a jó szex. ennek a kapcsolatnak szerencsére vége van, több, mint 1 éve és mostmár tudom és 1 napot is alig bírok.
2009. nov. 1. 23:47
 28/29 anonim ***** válasza:
fél nap 23/f
2009. nov. 2. 14:48
 29/29 anonim ***** válasza:

Egy napig.

Minden nap muszáj dugni valakivel, mert nem bírom ki :)

18/L

2009. nov. 2. 17:12
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!